Campanie ROM pe www.intoarceteromane.ro

www.intoarceteromane.ro Campanie ROM
Hai sa ii aducem acasa pe romani!

Dacă ai un prieten plecat peste mări și țări, intră pe www.intoarceteRomane.ro și noi te ajutăm să-i faci un filmuleț lacrimogen care să îl convingă să își caute un loc de muncă pe pământ românesc. Împreună, îi aducem înapoi!

Cartoful dulce combate mai multe tipuri de cancer

Cercetătorii au descoperit că această legumă gătită la cuptor ucid până la 65% din celule canceroase. Dar beneficiile pentru sănătate ale cartofilor dulci nu se limitează la studiile de laborator.
Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii japonezi, femeile care se află în pre-menopauză şi mănâncă cartofi dulci mai mult de trei ori pe săptămână au cu 30% mai puţine riscuri de a dezvolta cancer mamar. Alte studii au arătat că această legumă (în combinaţie cu alte alimente), reduce riscul apariţiei cancerului la rinichi cu 56% şi a cancerului vezicii biliare cu 67%.
Cartofii dulci sunt o sursă excelentă de antioxidanți, cum sunt betacarotenul, vitamina C, manganul, complexul de vitamina B și potasiu. Nu numai că au un indice glicemic scăzut, dar cartofii ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge și îmbunătățesc sensibilitatea la insulină la adulții cu diabet zaharat de tip II.
Betacarotenul este un antioxidant puternic. Specialiștii spun că persoanele care consumă o dietă bogata în betacaroten au un risc redus de a se îmbolnăvi de cancer, în special de plămân, colon și stomac.
Te ajută să slăbești
Potrivit unui alt studiu realizat pe șoareci, cartofii dulci pot ajuta chiar la pierderea în greutate, reducând apetitul. Metoda de gătit sau de preparare este la fel de importantă ca și alimentele pe care le mănânci, deoarece acest lucru poate avea un impact foarte mult asupra calității meselor. Cartofii dulci nu sunt o excepție.
Gătiți la aburi sau copți în cuptor, cartofii dulci își păstrează betacarotenul, făcând ca antioxidantul să fie ingerat mai ușor de organism. Prin fierbere, cartofii dulci își pierd beneficiile.

Plante care calmeaza alergiile

Eczemele si afectinile cauzate de polen pot fi tratate cu cateva alte plante din natura care vor ameliora mult simptomele.
Aceste plante sunt foarte usor de obtinut si nu va costa aproape nimic sa le aveti mereu in casa, pentru ca va vor ajuat cu siguranta.
Menta ajuta la dezlipiera bronhiilor. Asa ca in cazul in care plamanii vi se inflameaza din cauza alergiei, fierbeti o cana cu apa si adaugati frunze de menta. Acoperiti capul cu un prosop si inhalati vaporii din cana. Mentineti aerul inspirat in plamani si bronhiile se vor elibera.
Tarhonul are efecte asupra rinitei alergice.Tarhonul poate fi folosit in calmarea multor afectiuni de tip alergic. Daca aveti mancarimi in zona ochilor, este de ajuns sa-l aplicati pe pleoape in comprese cu gheata. Daca va curge nasul este de ajuns sa faceti inhalatii cu ulei de tarhon iar pentru a evita alergiile provocate de polen este de ajuns sa va ungeti narile cu solutie de tarhon si ulei de masline.
Padia si urzica actioneaza la nivelul intregului corp. Un litru de infuzie de papadie sau de urzica, consumat zilnic, timp de zece zile, ar trebui să amelioreze simptomele alergice.

Solutii naturale pentru transpiratie

Mirosul puternic sau ofensator este o problema jenanta care afecteaza multi oameni de pretutindeni, si pentru ca este un subiect sensibil, nimeni vreodata nu va discuta aceasta problema in mod deschis. Multi oameni incearca sa-si mascheze mirosurile lor corporale, nestiind ca de fapt totul vine din interior, cauza principala nefiind tratata. 

Corpul tau este proiectat pentru a transpira cu scopul de a se raci. Acest schimb de obicei se intampla cand se exercita activitate fizica, la temperaturi ridicate, sau chiar si in situatii extrem de stresante. Transpiratia nu este de fapt ceea ce cauzeaza mirosul, ci mai degraba sudoarea amesteca cu bacteriile de pe suprafata pielii. Combinatia dintre sudoare si bacterii provoaca ceea ce este cunoscut sub denumirea de miros urat de transpiratie. 

Exista multe lucruri pe care le puteti face in privinta asta, care va elimina in mod natural mirosul, fara utilizarea antiperspirantelor daunatoare. 

Otetul 

Otetul schimba nivelul pH-ului pielii, ceea ce face practic imposibila supravietuirea bacteriilor. Schimbarea dietei 

Alimentele condimentate sau puternic mirositoare pot face de fapt sa transpiri mai mult, iar mirosul de alimente se poate infiltra prin porii pielii. 

Eliminarea consumului exagerat de cofeina 

Cofeina si alte stimulente cresc activitatea glandelor sudoripare apocrine, declansand un nivel mai ridicat de stres si implicit miros urat al corpului. Eliminarea cafelei precum si a altor surse de cofeina va ajuta sa reduceti natural mirosul neplacut al corpului tau. 

Elimina alcoolul 

Eliminarea in totalitate a consumului de alcool te va ajuta la reducerea cantitatii de bacterii care se acumuleaza pe pielea ta. 

Sucul de lamaie 

Sucul de lamaie este foarte bun pentru tratarea mirosului neplacut al corpului. Proprietatile sucului de lamaie ajuta la scaderea pH-ului pielii, care va face dificila supravietuirea bacteriilor producatoare de miros.

Rozmarin 

Rosemarinul inhiba cresterea bacteriilor producatoare de miros. Acesta contine, de asemenea mentol si clorofila, care au proprietati de deodorant natural care neutralizeaza mirosul puternic al corpului si va da, de asemenea, corpului tau un miros placut. 

Salvia 

Salvia reduce activitatea glandelor sudoripare si este un agent antibacterian care impiedica bacteriile sa infloreasca pe pielea ta. 

Rosia 

Tomatele au proprietati antiseptice, care pot ucide bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut emanat de corp. De asemenea, tomatele ajuta la micsorarea porilor reducand transpiratia.

Ce afectiuni putem trata cu morcovi

Recent, medicii au descoperit ca aceste legume reduc si riscurile aparitiei bolilor de inima si protejeaza organismul de cancer. Vei mai jos cat de benefic este consumul acestei legume pentru sanatatea noastra.


Cartofii dulci, dovlecii, dar si morcovii contin carotenoide care, sustin oamenii de stiinta, lupta cu mai multe boli, informeaza ziare.com. 


Alaturi de acestea, antioxidantii continuti de legumele de culoare verde (broccoli, fasole verde, mazare) ajuta la combaterea cancerului pulmonar.


Legumele de acest gen contin alfa-caroten, iar nivelurile crescute de antioxidanti eman cu pana la 14 ani riscul unui deces cauzat de boli cardiovasculare sau cancer.


Afectiunile cronice, cum ar fi bolile de inima si cancerul, sunt declansate de leziuni ale ADN-ului, proteinelor si grasimilor, ca urmare a lipsei de oxigen.


Cercetatorii au descoperit ca morcovul produce o serie de carotenoide, inclusiv beta-caroten, alfa-caroten, licopen si microrganisme, care actioneaza ca antioxidanti si contracareaza acest inconvenient.


In urma studiilor s-a demonstrat ca legumele care contin carotenoide pot contribui la reducerea riscurilor de imbolnavire de boli cronice, morcovul numarandu-se printre acestea.

Concurs Melegatti in magazinele Carrefour

In perioada 24 Noiembrie 2014 – 10 Ianuarie 2015, cumpara un produs promotional Melegatti din magazinele Carrefour, ia codul promotional si impreuna cu numarul si data bonului fiscal, inscrie-te pe site-ul www.firenze.com.ro/concurs in cursa pentru Marele Premiu.
*Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti in data de 16.01.2015
*Prezenta produselor la raft in magazinele Carrefour in limita stocului disponibil.
• Participa Aici •