Pages - Menu

Varza Kale are niste proprietati incredibile


Varza Kale este leguma momentului în Statele Unite ale Americii, dar prea puțin cunoscută pentru români. Leguma conține mai multă vitamina C decât o portocală, iar unul dintre marile sale beneficii pentru sănătate este prevenirea cancerului, după cum susțin mai multe studii de specialitate.
De asemenea, multitudinea de nutrienți din varza Kale consolidează sistemul imunitar și previne conversia anumitor leziuni în celule canceroase. Așadar, superalimentul poate preveni apariția celor mai frecvente tipuri de cancer: bucal, colorectal, mamar, de prostată, de rinichi sau cancer esofagian.
Proprietățile anticancer ale legumei se datorează în mare parte celor doi compuși activi din compoziția sa - indol-3-carbinol, care stimuleaza sănătatea ADN-ului și care încetinește procesul de înmulțire al celulelor canceroase, arată un studiu al cercetătorilor chinezi.
Varza Kale conţine: vitamina K, vitamina C, vitamina B,vitamina E vitamina A, fier (mai mult decât carnea de vită), calciu, luteină, magnan, fosfor, betacaroten, antioxidanţi, potasiu, magneziu, proteine, e foarte bogată în fibre, are un conţinut mic de calorii şi inhibă absorbţia de iod în organism.
Consumată regulat, varza Kale, întăreşte sistemul imunitar, protejează organismul împotriva cancerului, diminuează nivelul de colesterol şi de zahăr din sânge, încetineşte procesul de îmbătrânire a creierului, protejează împotriva tumorilor şi screlozei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu