Rolul principal al acestei băuturi este de a stopa efectele nocive pe care le au radicalii liberi asupra corpului. Acest beneficiu este dat de antioxidanţii puternici care se găsesc în turmeric, cât şi în restul ingredientelor folosite.
Cum se prepară băutura
Ingrediente necesare1 linguriţă de pudră de turmeric
2 lămâi
1 bucăţică de rădăcină de ghimbir (5 cm)
5 morcovi
1 portocală
Curăţă portocala, lămâile, ghimbirul şi morcovii, apoi amestecă-le bine în blender. La final adaugă şi pudra de turmeric. Băutura se consumă proaspătă.
Şi inflamaţiile din corp sunt reduse prin consumul constant al acestei băuturi. Efectul se datorează turmericului, care combate inflamaţiile şi durerile asociate artritei.
Nu în ultimul rând, combinaţia de ingrediente folosite la prepararea băuturii inhibă dezvoltarea celulelor canceroase la nivelul ovarelor, intestinelor, prostatei şi sânilor.
Băutura poate fi consumată şi cu scopul de a reduce nivelul colesterolului din sânge, pentru protecţia vaselor sangvine şi a inimii, cât şi pentru ameliorarea simptomelor gastritei şi a altor afecţiuni digestive.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu