Pages - Menu

Catalog Lidl 12 - 18 octombrie 2015

Lidl catalog - Aduna-ti toata familia la masa - 12 - 18 octombrie 2015 Pui umplut INGREDIENTE PUI UMPLUT: • 1 pui întreg • 120 g bacon Pikok • 2 căței de usturoi • o crenguță de cimbru • busuioc • 200 g unt Pilos 65% • o legătură pătrunjel • o pâine (uscată) INGREDIENTE GARNITURĂ: • 600 g fasole verde Chira • 2 linguri de unt Pilos 65% • un căţel de usturoi • sare Castello, după gust • piper Mikado, după gust MOD DE PREPARARE: S e taie puiul pe spate şi se dezosează, urmărind oasele cu un cuţit mic şi încercând să nu pierdem carnea pe cât de mult posibil. Se lasă întregi doar pulpele şi aripioarele. Pâinea uscată se dă pe răzătoare şi se amestecă cu untul și baconul. Se adaugă pătrunjelul, cimbrul, busuiocul și usturoiul tocate. Se aşază totul pe mijlocul puiului desfăcut, se împachetează, se coase (sau se leagă), apoi se asază în tavă. Se bagă în cuptorul încins la 180°C sau la foc mediu şi se lasă timp de 80 de minute. După ce este gata, se scoate din cuptor şi se lasă la răcit. Poate fi servit tăiat felii, cu o garnitură la alegere, precum sote de fasole verde cu usturoi şi unt. Garnitura se prepară astfel: se pun 2 linguri de unt într-o tigaie şi se căleşte un căţel de usturoi tocat. Se adaugă fasolea verde şi se prăjeşte până când se rumeneşte uşor, apoi se asezonează cu sare şi piper, după gust. Poftă bună

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu