O viata echilibrata si o alimentatie sanatoasa
te ajuta sa fii in forma. Tot ce trebuie sa stii insa este ca nu
trebuie sa te stresezi prea mult pe aceasta tema. Dr. Oz iti vine in
ajutor si iti spune ce alimente trebuie sa consumi, dar care se gasesc deja in bucataria ta.
Iata 5 alimente cu efect antioxidant:
Sfecla rosie
Sfecla rosie este foarte sanatoasa si poate fi folosita la
prepararea diferitelor salate sau mancaruri. O poti combina cu lamaie,
morcov sau ghimbir si este excelenta in orice moment al zilei. Sfecla
rosie aduce un plus de vitamine si minerale, noteaza ele.ro.
Usturoiul
Beneficiile miraculoase ale usturoiului sunt cunoscute inca din
cele mai vechi timpuri. Datorita continutului ridicat de alicina,
usturoiul face minuni pentru sanatate. Este recomandat sa il consumi
zilnic tocmai pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
Ceaiul verde
Ceaiul verde este bogat in antioxidanti si ajuta la eliminarea
toxinelor din organism. Poate inlocui cu succes cafeaua si este
recomandat sa il consumi zilnic.
Merele
Aceste fructe sunt bogate in fructe si pot inlocui cu succes
gustarea de pranz. Au un continut bogat de vitamine si contin numeroase
substante care au un efect benefic asupra organismului.
Ghimbirul
Aceasta leguma calmeaza stomacul si contine foarte multi
antioxidanti care ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Poate fi
folosit la salate, la prepararea diferitelor mancaruri sau poate fi
consumat sub forma de ceai.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu