Alimente cu efect antioxidant recomandate de Dr. Oz

O viata echilibrata si o alimentatie sanatoasa te ajuta sa fii in forma. Tot ce trebuie sa stii insa este ca nu trebuie sa te stresezi prea mult pe aceasta tema. Dr. Oz iti vine in ajutor si iti spune ce alimente trebuie sa consumi, dar care se gasesc deja in bucataria ta. 

Iata 5 alimente cu efect antioxidant: 

Sfecla rosie

Sfecla rosie este foarte sanatoasa si poate fi folosita la prepararea diferitelor salate sau mancaruri. O poti combina cu lamaie, morcov sau ghimbir si este excelenta in orice moment al zilei. Sfecla rosie aduce un plus de vitamine si minerale, noteaza ele.ro. 

Usturoiul

Beneficiile miraculoase ale usturoiului sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. Datorita continutului ridicat de alicina, usturoiul face minuni pentru sanatate. Este recomandat sa il consumi zilnic tocmai pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism. 

Ceaiul verde

Ceaiul verde este bogat in antioxidanti si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Poate inlocui cu succes cafeaua si este recomandat sa il consumi zilnic. 

Merele

Aceste fructe sunt bogate in fructe si pot inlocui cu succes gustarea de pranz. Au un continut bogat de vitamine si contin numeroase substante care au un efect benefic asupra organismului. 

Ghimbirul

Aceasta leguma calmeaza stomacul si contine foarte multi antioxidanti care ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Poate fi folosit la salate, la prepararea diferitelor mancaruri sau poate fi consumat sub forma de ceai.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu