Pages - Menu

Catalog Lidl 20 - 26 iulie 2015

Catalog Lidl 20 - 26 Iulie 2015 - Pauza de la ora 5
Curcan umplut
 
400 g pâine uscată rasă
sau pesmet Castello
150 g brânză rasă Milbona
150 g țelină
250 g ceapă
250 ml supă de pui
2 linguri ulei de măsline Promienna
15 g rozmarin
7- 9 kg curcan întreg
200 g unt Pilos
•sare Castello
•piper proaspăt zdrobit
Ceapa și țelina se călesc în unt. Când acestea
sunt gătite, se pun piperul și rozmarinul.
Se amestecă totul cu pesmetul și cu brânza rasă.
Se pune supa de pui peste preparatul obținut și
se amestecă până se obține o pastă lipicioasă.
Apoi se umple curcanul.
Curcanul se masează cu ulei de măsline și se
condimentează cu piper și sare.
Se lasă la cuptor la 1600 C timp de 2 h și jumătate
la foc mediu.
Se servește cu piure de cartofi, mazăre fiartă și
sos de merișoare.
8 -12 portii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu