Pinul este o sursa importanta de vitamina A, este foarte bun pentru persoanele care sufera de scleroza, alergii, pietre la rinichi, hipertensiune arteriala, obezitate, depresie si tumori.
Acele de pin prezinta antioxidanti puternici, efecte antimutagenice, si
antiproliferative asupra celulelor canceroase, si antitumorale.
Ceaiul de ace de pin intareste imunitatea, amelioreaza infectiile bronsice
si sinusurile, dezinfecteaza mucegaiul, sporiii de drojdie si
escherichia coli, protejeaza impotriva gripei comune si racelilor,
neutralizeaza radicalii liberi, lupta impotriva degenerarii musculare,
bolilor de ochi si tulburari ale sistemului nervos, est util pentru
tratarea eczemelor, piciorul atletului, psoriazis, matreata, acne.
Ar trebui sa alegeti pinul alb. Asadar, recoltati o mana de ace
tinere, cu o culoare verde stralucitor. Asigurati-va ca nu au fost
pulverizate cu nimic si sunt situate departe de drumuri. Se toaca doar
acele. Se pun intr-un recipient si se toarna apa clocotita peste ele. Se
acopera si se lasa timp de 10 minute. Se indulceste dupa preferinta si
se bea imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu