Graul este un alt fel de iarba, o planta; iar fiecare parte a
acesteia are cate o intrebuintare si sunt folosite in medicina. Graul,
in general, este folosit ca o sursa concentrata de nutrienti, continand
vitaminele A, C, E, fier, calciu, magneziu si aminoacizi.
Planta
este folosita pentru a trata mai multe insuficiente, printre acestea
numarandu-se: stimularea producerii de hemoglobina, acele celule din
sange care transporta oxigenul, imbunatateste discordanta existenta a
zaharului in sange, cu precadere la diabetici, previne aparitia
descompunerii dentare, accelereaza tratarea ranilor si previne
infectiile bacteriale.
Cum functioneaza sucul de grau?
Acest suc a devenit o bautura populara in ultimii ani. Beneficiile sale
asupra sanatatii, sunt cunoscute doar in momentul cand este abia facut,
proaspat si cand este baut doar pe stomacul gol. Datorita
antioxidantilor si antiinflamatoarelor pe care le contine, se afirma ca
sucul de grau poate fi de mare ajutor in cazul persoanelor care sufera
de ulcer. De asemenea, contine chimicale ce omoara infectiile
bacteriale.
Multumita cantitatii mari de clorofila secretata,
unii specialisti afirma ca aceasta planta este folosita si pentru
tratamentele impotriva cancerului sau ale artritei.
Cand incepem sa consumam sucul de grau?
Daca suferiti de una sau mai multe afectiuni dintre cele enumerate, ati
incercat o multime de tratamente si ati cheltuit foarte multi bani,
este timpul sa va intoarceti capul si in aceasta directie, a medicinei
naturiste, prin inceperea consumului acestui minunat suc de grau.
Afectiuni ale sangelui. Un studiu recent a aratat ca, daca consumati
zilnic, timp de 18 luni, suc de grau, puteti reduce semnificativ nevoia
pentru transfuzii de sange permanente.
Vindeca durerile. Acelasi
studiu, din aceeasi revista americana, a demonstrat faptul ca daca
aplicati crema pe baza de grau la locul durerii si beti suc de grau,
acestea dispar in aproximativ 6 saptamani.
Afectiuni ale
intestinului (ulcere). Medicii specialisti afirma ca in cazul in care
sunteti determinate si hotarate a incepe o cura de lunga durata pe baza
de suc de grau, problemele dumneavoastra in legatura cu activitatea
acestor organe vor fi semnificativ imbunatatite.
Reduce colesterolul.
Tratateaza cazuri usoare de anemie.
Amelioreaza episoadele diabetului.
Lupta impotriva cancerului.
Previne aparitia infectiilor de orice fel.
Si nu in ultimul rand, detoxifica: indeparteaza drogurile, metalele,
toxinele si toate substantele care pot cauza cancer, din organismul
dumneavoastra.
Efecte secundare
Consumul sucului de grau
este cat se poate de sigur pentru adulti, cata vreme cura nu depaseste
18 luni; in cazul cremelor si a altor componente folosite direct pe
piele, trebuie sa se foloseasca pana la 6 saptamani, cel mult. In cazul
copiilor, trebuie consultat medicul specialist inaintea administrarii.
Graul poate cauza greata, pierderea apetitului si constipatie.
Pentru femeile insarcinate, este de recomandat sa amane consumul acestuia pana dupa nastere.
Dozaj
Doza
optima pentru consum depinde de numerosi factori, cum ar fi: varsta,
starea sanatatii si multe alte conditii ale starii dumneavoastra.
Ce
trebuie sa stiti, mereu, este faptul ca si in cazul produselor
naturale, nu toate sunt bune, iar cantitatea pe care o administrati este
foarte importanta. Fiti sigura ca urmariti directivele date de
prescriptia medicamentului sau consultati un farmacist sau specialist
inainte de administrare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu