Pages - Menu

Cand incepem sa consumam suc de grau?

Graul este un alt fel de iarba, o planta; iar fiecare parte a acesteia are cate o intrebuintare si sunt folosite in medicina. Graul, in general, este folosit ca o sursa concentrata de nutrienti, continand vitaminele A, C, E, fier, calciu, magneziu si aminoacizi.

Planta este folosita pentru a trata mai multe insuficiente, printre acestea numarandu-se: stimularea producerii de hemoglobina, acele celule din sange care transporta oxigenul, imbunatateste discordanta existenta a zaharului in sange, cu precadere la diabetici, previne aparitia descompunerii dentare, accelereaza tratarea ranilor si previne infectiile bacteriale.
Cum functioneaza sucul de grau?

      Acest suc a devenit o bautura populara in ultimii ani. Beneficiile sale asupra sanatatii, sunt cunoscute doar in momentul cand este abia facut, proaspat si cand este baut doar pe stomacul gol. Datorita antioxidantilor si antiinflamatoarelor pe care le contine, se afirma ca sucul de grau poate fi de mare ajutor in cazul persoanelor care sufera de ulcer. De asemenea, contine chimicale ce omoara infectiile bacteriale.

Multumita cantitatii mari de clorofila secretata, unii specialisti afirma ca aceasta planta este folosita si pentru tratamentele impotriva cancerului sau ale artritei.
Cand incepem sa consumam sucul de grau?

       Daca suferiti de una sau mai multe afectiuni dintre cele enumerate, ati incercat o multime de tratamente si ati cheltuit foarte multi bani, este timpul sa va intoarceti capul si in aceasta directie, a medicinei naturiste, prin inceperea consumului acestui minunat suc de grau.

    Afectiuni ale sangelui. Un studiu recent a aratat ca, daca consumati zilnic, timp de 18 luni, suc de grau, puteti reduce semnificativ nevoia pentru transfuzii de sange permanente.
    Vindeca durerile. Acelasi studiu, din aceeasi revista americana, a demonstrat faptul ca daca aplicati crema pe baza de grau la locul durerii si beti suc de grau, acestea dispar in aproximativ 6 saptamani.
    Afectiuni ale intestinului (ulcere). Medicii specialisti afirma ca in cazul in care sunteti determinate si hotarate a incepe o cura de lunga durata pe baza de suc de grau, problemele dumneavoastra in legatura cu activitatea acestor organe vor fi semnificativ imbunatatite.
    Reduce colesterolul.
    Tratateaza cazuri usoare de anemie.
    Amelioreaza episoadele diabetului.
    Lupta impotriva cancerului.
    Previne aparitia infectiilor de orice fel.
    Si nu in ultimul rand, detoxifica: indeparteaza drogurile, metalele, toxinele si toate substantele care pot cauza cancer, din organismul dumneavoastra.

Efecte secundare

Consumul sucului de grau este cat se poate de sigur pentru adulti, cata vreme cura nu depaseste 18 luni; in cazul cremelor si a altor componente folosite direct pe piele, trebuie sa se foloseasca pana la 6 saptamani, cel mult. In cazul copiilor, trebuie consultat medicul specialist inaintea administrarii.

Graul poate cauza greata, pierderea apetitului si constipatie.

Pentru femeile insarcinate, este de recomandat sa amane consumul acestuia pana dupa nastere.

Dozaj

Doza optima pentru consum depinde de numerosi factori, cum ar fi: varsta, starea sanatatii si multe alte conditii ale starii dumneavoastra.

Ce trebuie sa stiti, mereu, este faptul ca si in cazul produselor naturale, nu toate sunt bune, iar cantitatea pe care o administrati este foarte importanta. Fiti sigura ca urmariti directivele date de prescriptia medicamentului sau consultati un farmacist sau specialist inainte de administrare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu