What's Up face nunta, cine vor fi nasi?

What's Up s-a logodit in aceasta vara iar anul viitor o va lua de sotie pe aleasa inimii sale. El si sotia sa si-au dorit ca nasi sa le fie Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea. Cantareata a acceptat incantata propunerea, mai ales ca are experienta vasta in domeniu.

Se pare insa ca cei doi vor avea mai multi nasi de cununie intrucat, anul trecut, la Maruta, cand What's Up a cerut-o in casatorie pe Simina chiar pe Happylica, cei doi i-au rugat pe Catalin si pe Andra sa le fie nasi. Pana atunci, insa, se mai pot intampla multe, dupa cum au si demonstrat de curand.

Acum cateva saptamani, in presa s-a zvonit ca What's Up si-ar fi parasit prietena, dupa ce aceasta l-a lansat in showbiz, insa artistul sustine contrariul. Nu doar ca nu a parasit-o, dar intentioneaza chiar sa o ia de sotie.

"Nu ne-am despartit, nici vorba de asa ceva. Noi suntem logoditi la biserica si asa vom ramane pana ne vom casatori. La anul vreau sa ma insor", a declarat cantaretul.

Relatia lor nu a fost lipsita de incercari. In urma cu cateva saptamani, What's Up si iubita lui au anuntat ca vor lua o pauza, iar Simina si-a facut bagajul si a parasit casa in care locuia cu artistul. Cei doi nu au rezistat insa prea mult timp separat, astfel ca in urma cu o saptamana, la Sibiu, la Premiile Media Music Awards, ei s-au afisat din nou impreuna. What's Up si Simina pareau foarte atenti unul cu altul si nu au facut rabat de la gesturi tandre si dragastoase, semn ca o mica pauza le-a prins chiar bine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu