Chakrele sunt vortexuri de energie din sufletul nostru

Chakrele sunt vortexuri de energie, rotile energiei sau discuri care prezideaza anumite fluctuatii energetice in cadrul sufletului nostru. Cei care lucreaza cu propriile energii sau cu energiile altora, stiu sa vindece trupul, mintea si sufletul nostru - usile care deschid aceste energii sunt chakrele noastre. Noi calatorim prin universul interdimensional si nu tinem seama de normele de timp in care ne-am explorat chakrele in starea de meditatie. Orice problema in viata - de sanatate, dependenta, claritate mentala, furie, anxietate sociala sau orice experienta care iti o fera o dificultate, poate fi atribuita unei enrgii care blocheaza sau influenteaza unul sau mai multi centri.

Exista dezechilibre in viata sub forma de energie pana cand acestea se manifesta fizic in scopul de a atinge o simetrie vibrationala in interiorul fiintei. De aceea este foarte important sa meditam si sa contemplam propriile noastre energii, astfel incat sa putem ramane echilibrati si aliniati cu ceea ce suntem. Calea spre totalitate cu sinele nostru este o misiune perseverenta departe de tot ceea ce tu nu esti si reducand considerabil nivelul nostru de suferinta pe aceasta planeta prin intelegerea fundamentala a sistemului de chakre. Acestea joaca un rol imens in evolutia noastra si totusi, adesea sunt percepute ca o bariera de netrecut pentru multi oameni.


Unele dintre cele mai profunde cicatrici sufletesti isi au locul in chakre si trebuie sa traverseze cele mai profunde esaloane care alcatuiesc experienta totala a sinelui. Acest lucru inseamna, sa intri in deplina constiienta constienta, dar sa te predai experientei din momentul actual. "Un picior in ambele lumi", cum spun samanii. Odata ajuns in starea meditativa, impamantat, centrat si pregatit pentru a calatori in gol, trebuie sa iti aduci toata constiinta constienta catre chakra care detine energia cea mai emotionala, permitand solicitantului de a calatorii prin intermediul chakrelor. Concentrati-va pe chakra inimii. Daca puterea personala si intuitia sunt dezechilibrate trebuie sa va concentrati pe "solar plexus" si cel de al treilea ochi.

Sa te concentrezi, inseamna pur si simplu - sa detineti constiinta voastra in acel loc. Este un sentiment de constientizare asupra faptului ca tu esti tu fara o reperare fizica sau atingere. Acest exercitiu de examinare a corpului pentru energii, este ceea ce intareste al treilea ochi si facultatile intuitive in acelasi timp, fortele noastre de vindecare.

In plus fata de clarviziune, aceasta metoda de vindecare foloseste clar-auzul, clar-simtul si empatia facilitand acumularea de catre receptorii neuronali, devenind mult mai usor cu aceasta practica. Ca orice metoda bine practicata, aceasta tehnica va construi punti intre intuitie si logica, creand o simbioza magica de energii armonizate.

Omorurile, abuzurile, vinovatia, rusinea - toate aceste lucruri nu le dorim sa ramana in centrii nostru. Acestea sunt tipuri de energii care blocheaza si impiedica dezvoltarea noastra daca raman nerezolvate. Fascinant, tot ce este necesar pentru a vindeca o chakra, este de a vizualiza/simti/a intelege si (sau) sa confirmi continutul viu. Chiar actul de vizualizare al energiei, se misca si transforma energia - este reflectat in cele din urma in stiinta moderna. Observarea de particule si energie, face ca particulele observate sa se somporte diferit. Reprimarea gandurilor, sentimentelor, experientelor si adevarurile interioare servesc pentru a crea un flux de stagnare al fortei de viata, in timp ce eliberarea energiilor prin mentinerea unui canal deschis, creaza o usurinta a spiritului care nu poate fi explicat adecvat prin cuvinte.

Sunt multi care afirma ca motivul pentru care ne simtim scapati de sub control in viata noastra, este pentru ca chakrele ne controleaza destinul. Care este o linie fina de rationament. Ele ne pot trage invers ca pe niste marionete si ne simtim controlati limitandu-ne perceptia. Cu toate acestea, nevoia de control este stric un mecanism al ego-ului. Oamenii se inseala singuri deaorece sunt atenti la iluzie, care nu este nimic mai mult decat o structura care nu te va lasa sa cresti. Schimbarea poate fi descurajatoare. Dar cea mai dificila este mentalitatea frica-de-frica care se extinde de la om la om. Frica-de-frica ne tine pe loc si nu ne va lasa pe noi sa crestem, inclusiv chakrele noastre.

"Vazand" prin cel de al treilea ochi, ne va arata unde propriile noastre moralitati mint. Nu putem judeca pe altii atunci cand noi ne vedem pe noi insine. Este mult mai important sa obtinem claritate in suflet si sa intuim care este misiunea noastra pe acest pamant mai mult decat a cadea in teama care serveste doar pentru a nu mai rezona cu energiile.

Pamantul are propriile sale chakre, universul are centri de energie prin care elibereaza si transmuta toate energiile inferioare, fiind si portaluri catre alte lumi. Tot ce nu ne este necesar si iluziile trebuie sa cada departe de noi, atunci cand o sa recunoastem modul in care functioneaza cu adevarat energia. Noi ne creem proprii nosttri demoni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu