Concurs Rexona pe facebook, Castiga 2.000 de euro

Ai o idee de proiect si vrei sa o transformi in realitate? Deschide noi orizonturi pentru pasiunea ta si intra in competitia Ideilor În Mișcare!
Poti castiga marele premiu de 2.000 de euro care iti poate transforma visul in realitate si multe alte premii oferite de Rexona!
Pentru al doilea an consecutiv, Rexona te provoaca sa intri in competitia Ideilor În Mișcare – poti castiga marele premiu in valoare de 2.000 de euro pentru a-ti transforma visul in realitate.
Asa ca Fii Activ si inscrie si tu proiectul tau in competitia Ideilor În Mișcare in perioada 7 – 26 noiembrie 2014 sau recomanda unui prieten sa se inscrie in aceasta competitie! Poate fi un proiect care sa iti duca pasiunea la un nou nivel sau unul care sa le deschida si altora apetitul pentru o viata mai frumoasa si mai activa.
Convinge comunitatea Rexona sa voteze proiectul tau in perioada 27 noiembrie – 8 decembrie si esti cu un pas mai aproape de a-ti transforma visul in realitate.
Cele mai votate 10 proiecte vor ajunge in etapa de jurizare. In perioada 8 – 14 decembrie, Dani Otil, Tomi Coconea si Tiberiu Neagu vor desemna clasamentul ideilor castigatoare:
Locul I: 2.000 de euro si un set de produse Rexona pentru un an;
Locul II: o bratara de monitorizare a activitatii fizice si produse Rexona pentru 6 luni;
Locul III: o bratara de monitorizare a activitatii fizice si promovarea proiectului timp de o luna pe pagina de Facebook Rexona;
Locurile IV – X: cate un set de produse Rexona;
Stim ca iti plac provocarile, ca iti doresti mereu mai mult, ca te bucura fiecare reusita si ca esti mereu in miscare. Pentru ca sustine un stil de viata activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie unica, cu microcapsule, ce se activeaza la fiecare miscare si iti ofera cea mai eficienta protectie antiperspiranta, de la Rexona.
Participa acum la acest concurs !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu