Oferta Orange TV - Orange TV Go

Oferta Orange TV pentru inceputul de an 2015
ești în câștig oriunde ai fi
cu opțiunile Orange TV Go
Vezi până la 90 de canale TV și sute de filme și emisiuni din toate genurile, oricând dorești și oriunde ai fi, cu opțiunile Orange TV Go.

În plus, dacă activezi o opțiune Orange TV Go începând de la 3 euro/lună, ai șansa să câștigi vouchere de cumpărături în valoare totală de 6.000 de RON.
ce trebuie să faci:

    vezi care sunt opțiunile Orange TV Go disponibile și cum le poți activa
    alege opțiunea pe care vrei să o activezi și urmează instrucțiunile din dreptul acesteia pentru activare. Taxa aferentă opțiunii va apărea pe următoarea factură Orange, dacă ești abonat, sau se va scădea din creditul inclus, dacă ai o cartelă PrePay.
    poți folosi traficul de date inclus în opțiune pentru a viziona filme și emisiuni prin aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro
    pentru a te conecta în aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange ro, folosește datele contului tău Orange. Dacă nu ai deja un cont online Orange, poți crea un cont aici.

După consumarea traficului de date inclus în opțiune, traficul de date  corespunzător accesării va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Pentru mai multe informații, citește regulamentul.
Regulament

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu