Concurs Zizin 2015 pe www.dacupace.ro

Campania “Zizin dă cu pace și-n vacanță” va începe la data de 18 mai 2015, ora 00:00 (ora României) și se va încheia la data de 12 iulie 2015, orele 23:59 (ora României).

Produsele participante în cadrul campaniei ”Zizin dă cu pace și-n vacanță” sunt următoarele:

    Apă minerală naturală plată Zizin, 0.5 litri;
    Apă minerală naturală plată Zizin, 1 litru;
    Apă minerală naturală plată Zizin, 2 litri;

Produsele participante la Campanie vor avea imprimat, sub capacul fiecărui produs participant, un cod unic format din  8 caractere alfanumerice.

Pentru a participa la Campanie, participanții trebuie să achiziționeze cel puțin un produs participant și să trimită în perioada 18 mai 2015, ora 00:00, ora României, și 12 iulie 2015, ora 23:59, ora României, codul promoțional inscripționat sub capacul sticlei, având la dispoziție două modalități:

    Trimiterea codului promoțional din interiorul capacului printr-un SMS la numărul 1749 (tarif normal în rețelele Orange, Vodafone și Telekom).
    Înscrierea codului din interiorul capacului pe platforma dedicată Campaniei, accesată prin intermediul site-ului www.zizin.ro.

Fiecare cod promoțional alfanumeric poate fi înscris in Campanie o singură dată, de către un singur participant, pe toată durata campaniei publicitare, indiferent de metoda de înscriere aleasă. Un participant unic poate înscrie maxim 12 coduri valide/zi, utilizând un singur număr de telefon, indiferent de modalitatea de înscriere aleasă.

În cadrul Campaniei se vor acorda un număr de 441 premii, împărțite pe 3 categorii, după cum urmează:

    Premii zilnice:
        set pahare de colectie (1 pahar inscriptionat cu leoaica + 1 pahar inscriptionat cu gnu sau 1 pahar inscriptionat cu catel + 1 pahar inscriptionat cu pisica)
    Premii saptamanale:
        set genti de aventura (1 geanta pentru ea + 1 rucsac pentru el)
    Marele premiu:
        vacanta pentru 2 persoane in Africa (6 nopti in Tanzania si 4 nopti in Zanzibar), cu perioada de calatorie la alegere, in lunile septembrie - octombrie 2015, cazare, mese si bilete de avion incluse

Desemnearea câștigătorilor tragerilor la sorți în loteria publicitară din cadrul Campaniei are loc după cum urmează:

    Tragerile zilnice: Pentru tragerile la sorți zilnice, vor fi acordate un număr de 7 seturi a câte 2 pahare pe zi, cu excepția ultimelor 8 zile de campanie, atunci când vor fi acordate câte 8 seturi a câte 2 pahare pe zi. Premiile vor fi acordate prin extragere aleatorie, în fiecare zi a săptămânii, la ora 10:00, pentru intervalul zilei precedente (00:00 – 23:59), automat, fără autentificare notarială sau necesitatea intervenției umane. La tragerea la sorți vor participa toate codurile valide înscrise în intervalul de participare pentru care are loc extragerea și necâștigătoare de alte premii.
    Tragerile săptămânale: Pentru tragerile la sorți săptămânale, vor fi acordate un număr de 5 seturi a câte 2 genți, în fiecare săptămână. Premiile vor fi acordate prin extragere aleatorie, în fiecare zi de luni, pentru intervalul săptămânii precedente (luni, ora 00:00 – duminică, ora 23:59), manual, cu autentificare notarială. La tragerea la sorți vor participa toate codurile valide, înscrise în intervalul de participare pentru care are loc extragerea și necâștigătoare de alte premii.
    Tragerea Marelui Premiu: Marele Premiul al Campaniei consta intr-o excursie pentru două persoane în Africa și se va acorda prin tragere la sorți notarială, la finalul Campaniei. Extragerea va avea loc pe data de 15 iulie 2015, urmând ca potențialul câștigător să fie contactat de către reprezentantul Organizatorului in maxim 48 de ore pentru demararea acțiunilor de validare. La tragerea la sorți vor participa toate codurile valide înscrise în Campanie și necâștigătoare de alte premii, indiferent de modalitatea de înscriere utilizată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu