Sursă bogată de vitaminca C, magneziu, calciu şi potasiu, consumaţi cruzi, sub formă de suc, au nenumărate proprietăţi terapeutice. Pentru a prepara sucul, coaja cartofilor trebuie iniţial curăţată bine de tot cu o periuţă de dinţi, iar porţiunile verzi eliminte, întrucât conţin glicoalcaloizi, ce pot cauza dureri de cap, vomă sau probleme de stomac. Odată efectuată această operaţiune, sucul poate fi extras cu un storcător de fructe şi consumat imediat. Atenţie însă, nu este recomandat consumul a mai mult de un litru zilnic.
Cartofii scad hipertensiunea si previn hepatita
11:47
anemie, beneficii, calculi-renali, cancer, cartofi, hipertensiune, insomnie, news, reumatism, sanatate proprietati-vindecatoare
No comments
Cartofii sunt cultivaţi în peste 120 de țări și consumați zilnic de peste un miliard de oameni.
Sursă bogată de vitaminca C, magneziu, calciu şi potasiu, consumaţi cruzi, sub formă de suc, au nenumărate proprietăţi terapeutice. Pentru a prepara sucul, coaja cartofilor trebuie iniţial curăţată bine de tot cu o periuţă de dinţi, iar porţiunile verzi eliminte, întrucât conţin glicoalcaloizi, ce pot cauza dureri de cap, vomă sau probleme de stomac. Odată efectuată această operaţiune, sucul poate fi extras cu un storcător de fructe şi consumat imediat. Atenţie însă, nu este recomandat consumul a mai mult de un litru zilnic.
Sursă bogată de vitaminca C, magneziu, calciu şi potasiu, consumaţi cruzi, sub formă de suc, au nenumărate proprietăţi terapeutice. Pentru a prepara sucul, coaja cartofilor trebuie iniţial curăţată bine de tot cu o periuţă de dinţi, iar porţiunile verzi eliminte, întrucât conţin glicoalcaloizi, ce pot cauza dureri de cap, vomă sau probleme de stomac. Odată efectuată această operaţiune, sucul poate fi extras cu un storcător de fructe şi consumat imediat. Atenţie însă, nu este recomandat consumul a mai mult de un litru zilnic.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu