Mentalitatea omului schimbata

Mentalitatea omului schimbata


În 27 noiembrie 1076, o iarnă grea a cuprins Europa. Marile fluvii au înghețat, situație care a durat câteva luni de zile.

Anul 1150. O iarnă feroce în Europa. Marea Nordului a înghețat trei mile de la mal. Anul 1407. Un val de frig a înghețat Franța. Aceste evenimente sunt relatate în documentele vremii.

Ierni deosebit de grele s-au înregistrat în secolul al XV-lea, până la începutul secolului următor. Mai târziu, în anul 1879, s-a înregistrat o temperatură record la Paris, -33 de grade Celsius. După ierni extrem de dificile, au urmat veri cu temperaturi record. Specialiștii susțin că avem două anotimpuri, iarna și vara.

Schimbările climatice sunt un fenomen complex, cu repercusiuni mari asupra planetei noastre care nu se observă imediat.

Temperaturile ridicate au făcut ca o parte din calota glaciară să se topească. Nivelul mărilor și al oceanelor va crește. Peste 50% din populația planetei trăiește în apropierea oceanelor și a mărilor pe o distanță de o sută de kilometri.

Topirea calotei glaciare duce la pierderea unor importante cantități de apă dulce. Topirea ghețarilor este o problemă acută în regiunea Himalaia. Nouă dintre marile fluvii din Asia sunt alimentate de apa acestor ghețari. Topirea lor va crea probleme pentru 1,3 miliarde de persoane a căror existență depinde de debitul acestora.

Schimbările climatice au adus schimbări dramatice pe planeta noastră. Anul 2014 a adus secetă, cicloane în oceanul Pacific, inundații, erupții vulcanice și cutremure.

Producerea acestor fenomene s-a amplificat, în ultimii ani.  Mai mulți cercetători din Australia au demonstrat că toate aceste fenomene au un impact negativ asupra mentalului. Este vorba despre stres, angoasă, depresie în fața acestor evenimente.

Statisticile arată că în perioadele de căldură, cu temperaturi foarte ridicate, numărul cazurilor de sinucideri a fost în creștere.

Câte dintre aceste modificări climatice au cauze naturale și câte au alte origini? Este un subiect care rămâne deschis. Sunt voci pro și contra în cazul ipotezei că omul a provocat aceste modificări.

Sunt specialiști care susțin că între marile puteri se duce un război climatic. Ionosfera este locul unde sunt generate aceste modificări și care au repercusiuni asupra planetei și implicit asupra omenirii.

Acest război este unul al liniștii, există numai victime, agresorul este undeva în umbră. Războiul psihotronic care utilizează unde de joasă frecvență, dar foarte puternice ca intensitate, afectează ADN-ul uman, care este foarte sensibil la undele de joasă frecvență.

Apariția unor boli sau creșterea ratei mortalității pot fi generate și de acest fenomen. Vă reamintesc faptul că în România avem cea mai mare rată a mortalității la copii, din Europa, Media în Europa este de 4%, în România este dublă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu