Marea Piramida ii proteja pe egipteni de potop

Despre Marea Piramidă s-a scris foarte mult și cu toate acestea misterele rămân.Herodot a trăit în perioada 484-425 î. Hr., și a fost primul care a semnalat că Marea Piramidă este o enigmă. Traducerea cărților sale nu s-a realizat, decât începând cu anul 1407. Occidentalii nu au fost interesați să descopere aceste mistere, decât după sute de ani.
El a fost printre primii istorici care a scris despre Marea Piramidă și a încercat descifrarea simbolurilor. El se întreabă de unde vine o astfel de minune? Ce reprezintă simbolurile care se regăsesc în această piramidă?
Unii istorici afirmă că inscripțiile gravate pe piramidă prevăd viitorul omenirii. Nu știm dacă lucrurile stau chiar așa, pentru că informațiile privind aceste cercetări ajung cu întârziere la opinia publică, sau trunchiate.
Pe Marea Piramidă sunt prezentate toate misterele fizicii, matematicii, astronomiei. Sfere celeste, stele, istoria civilizației în imagini, mișcarea astrelor de la o epocă la alta.
Conform cercetătorilor, Marea Piramidă a fost construită pentru a apăra valorile unei civilizații, în fața unei calamități naturale O ipoteză nou, ținută ascunsă, sute de ani. Platon susține că Marea Piramidă a rezistat marilor potopuri care au venit asupra omenirii. O frază surprinzătoare. Câte potopuri au fost pe Pământ?
Pe suprafața piramidei au fost descoperite cochilii de scoici, fapt care atestă că piramida a rezistat unui mare potop. Platoul de la Gizeh prezintă urme ale unui dezastru natural care s-a produs în acea zonă, o mare inundație.
Cochiliile descoperite pe piramidă nu provin din Nil. Specialiștii se întreabă care este proveniența lor și ce dezastru s-a produs în această zonă. Resturile de moluscă descoperite în zona Marii Piramide denotă faptul că toată zona a fost inundată de o mare.
Vechile texte egiptene prezintă o discuție interesantă între preoți și regele Egiptului. Acesta este înștiințat că un mare potop va veni din constelația Leu și va fi urmat de un foc pe cer. Conform istoricilor, textul este de o importanță vitală. Ar putea explica necesitatea construirii unor astfel de structuri. Piramidele au salvat o parte din valorile unei civilizații.
Întrebarea care rămâne este de unde au știut preoții egipteni că o asemenea catastrofă se va produce? Ce semne divine li s-au arătat?
În credința egipteană se considera că trebuie construiți paznici, gardieni, la intrarea în piramide, pentru că aceștia vor ocroti, păzi, piramida de catastrofa care va veni. Fiecare piramidă are la intrare statui reprezentând așa numiții cerberi.
În subteran, platoul Gizeh este străbătut de tuneluri, cave, camere subterane, ca și cum acestea ar fi adăpostit populația de potopul care avea să vină. În sălile subterane piramidei s-au găsit multe manuscrise, de o valoare inestimabilă. Cu toate acestea, specialiștii nu au făcut public toate aceste descoperiri.
Sunt câteva întrebări la care nu avem răspuns. Cum de au știut egiptenii că o catastrofă va veni, din constelația Leu și au decis construirea Marii Piramide, pentru a salva o parte din valorile pe care le aveau.
De ce istoricii, care au studiat Marea Piramidă, nu au făcut referire la urmele găsite pe piramidă, scoici, cochilii, moluște? Dacă este vorba despre o mare inundație, ce a produs acest lucru? Orașul subteran din zona Gizeh a fost construit de egipteni?
De ce a dispărut populația egipteană, dacă ei au știut că va veni o catastrofă și au construit orașul subteran? Textele sumeriene vorbesc despre o populație numită Annunaki, care trăia în subteran. Putem să credem că civilizația egipteană, Marea Piramidă, orașul subteran, au legătură cu civilizația Annunaki?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu