Reteta foarte ieftina pentru calcaie crapate

Aceasta reteta este foarte ieftina, naturala, usor de facut in casa , iar dupa ce o vei incerca, nu vei mai vizita niciodata saloanele de infrumusetare pentru a-ti curata calcaiele si nu va mai trebui sa-ti ascunzi calcaiele cu ciorapii!

Ingrediente: 

4 linguri de bicarbonat de sodiu 

3 litri de apa calda 

Ulei din nuca de cocos 

Piatra Ponce 

Totul se face seara, inainte de culcare! Toarna intr-un lighean apa calda apoi adauga bicarbonatul in ea. Amesteca bine pana cand bicarbonatul s-a dizolvat. Verifica temperatura apei si asigura-te sa nu fie prea fierbinte sau prea rece. Trebuie sa aiba o temperatura suportabila.

Asaza picioarele in apa si mentine-le aproximativ 30 de minute. Dupa scurgerea celor 30 de minute, scoate picioarele din apa, sterge-le cu un prosop, apoi cu ajutorul pietrei Ponce inlatura excesul de piele, atat cat se poate.

La final, aplica uleiul de cocos pe calcaie si acopera-le cu celofan. Poti lua peste celofan sosete pentru a se mentine cat mai bine acoperit! Repetati tratamentul de 3 ori pe saptamana, mai ales atunci cand aveti calcaiele crapate, iar dupa ce pielea si-a revenit la normal, este suficient sa faceti 1-2 tratamente pe luna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu