3 metode eficiente pentru albirea danturii

3 metode eficiente pentru albirea danturii

Majoritatea metodelor de albire a dinţilor care se fac în cabinetele stomatologice au, pe lângă rezultatele satisfăcătoare, mai multe aspecte negative. Multe dintre aceste tipuri de albiri afectează smalţul protector al dinţilor şi provoacă dureri în timpul tratamentului. Totuşi, există şi variante naturale pentru a rezolva această problemă.

1. Bicarbonat de sodiu şi căpşuni - Conţinutul de vitamina C din căpşuni va ajuta la albirea dinţilor: Striveşte o căpşună şi amestec-o împreună cu o lingură de bicarbonat de sodiu. Aplică pasta formată pe dinţi preţ de 5 minute, iar apoi spală-te cu pasta ta obişnuită.

2.Acidul lactic - consumă cât mai multe produse lactate - brânzeturi, iaurt sau lapte - acestea combat afecţiunile gingivale şi întăresc smalţul dinţilor, dându-i mai multă strălucire.

3. Coajă de lămâie sau de portocală - Un efect garantat de albire a dinţilor în timp îl are coaja de portocală, sau cea de lămâie, uscată. Freacă-ţi dinţii cu oricare dintre acestea, iar apoi spală-te pe dinţi cu pasta ta obişnuită. Pentru a da rezultate, tratamentul trebuie repetat minim o dată pe săptămână.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu