Razboiul de pe Terra intre doua specii extraterestre

Razboiul de pe Terra intre doua specii extraterestre

Reptilienii sunt humanoizi cu o talie înaltă și cu capacități psihice deosebite. Sunt specialiști care susțin că există și reptilieni tereștrii care trăiesc în infrastructuri subpământene.

Acești reptilieni sunt rezultatul unei evoluții naturale care a avut loc pe Pământ și sunt considerați singura specie originară de pe Pământ.

Cei care susțin această ipoteză consideră că omul a fost creat prin manipulare genetică. În urma unui atac catastrofic care a avut loc acum 65 de milioane de ani, reptilienii supraviețuitori s-au retras în subteran.

Este posibil ca nivelul radiațiilor să fi fost foarte puternic și au fost obligați să recurgă la acest subterfugiu.

Ei au capacități telekinetice, mentale, psihice deosebite astfel că pot dezvolta tehnologii necunoscute omenirii..

Ilojinii, o rasă de extratereștrii, au venit pe Pământ atrași de resursele de aur. Între reptilieni și illojini s-a purtat un război caracterizat de unii specialiști ca fiind catastrofal.

Illojinii părăsesc Terra, nu înainte de a fi creat pe strămoșul nostru, o ființă programată să atingă un anumit prag de dezvoltare.

În momentul în care au descoperit minele de aur, illojini aveau nevoie de forță de muncă. Muncă brută, muncă fizică și multă supunere. Acestea au fost trăsăturile dominante ale strămoșilor omului modern.

Reptilienii tereștrii s-au retras în sistemele de galerii unde și-au continuat dezvoltarea departe de pericolele la care erau expuși în exterior.

Sumerienii, egiptenii, musulmanii, cu toții au povestiri despre reptilieni. În Biblie întâlnim pasajul în care fructul cunoaşterii este dat Evei de un șarpe care avea capacitatea de a vorbi.

Textele sumeriene descriu momentul în care sclavii care lucrau în grădina lui Dumnezeu au primit fructul cunoașterii de la un șarpe.

Există mărturii ale unor persoane care susțin că au intrat în contact cu reptilienii, care în unele cazuri au fost deosebit de violenți.

În vara anului 1980, un tânăr american se întorcea acasă în mașina sa. Locuința sa se afla la o anumită distanță de oraș, la o fermă.

El a povestit că în fața mașinii a apărut o creatură de peste doi metri înălțime care era un hibrid între om și șopârlă. Tabla mașinii a fost sfâșiată de ghearele puternice ale ciudatei creaturi.

Poliția a cercetat cazul și a ajuns la concluzia că atacatorul a avut o forță uriașă, dat fiind distrugerea mașinii.

O altă întâmplare asemănătoare s-a produs în Carolina de Sud, în anul 1988. O creatură de dimensiuni mari s-a aruncat pe mașina unui american care oprise pe marginea drumului.

Șoferul a reușit să pornească mașina și cu o viteză de peste 120 km/h s-a îndepărtat de locul faptei. Mașina fuse turtită ca și cum o greutate căzuse pe ea. Tulburător este și cazul unei tinere care locuia cu familia sa într-o cazarmă militară. Tânăra era fiica șefului cazărmii militare.

În timp ce părinții săi, împreună cu ceilalți ofițeri se aflau într-o altă clădire din incinta cazărmii, tânăra a rămas în dormitorul său. Ea a fost atacată de o creatură care semăna cu o șopârlă uriașă, fiind grav rănită.

La fața locului s-au deplasat angajați ai serviciilor de securitate americane care au luat probe și au încercat să elucideze cazul.

Fata era grav rănită, iar tot mobilierul din locuință fusese distrus. Această nefericită întâmplare a rămas consemnată într-un raport întocmit de agenții de securitate.


Poate cel mai cunoscut caz este cel al amiralului Byrd care a făcut o expediție la Polul Nord, în anul 1947.

El a consemnat în jurnalul său că a cunoscut o rasă de reptilieni care trăia în galerii. Aceștia au fost pacifiști și au permis lui Byrd și mecanicului său să pătrundă în interiorul galeriilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu