Uleiul de catina ajuta la mentinerea sanatatii organismului

Catina este o planta bogata in vitamine, in special vitamina C si aminoacizi, care poate fi folosita atat pentru tratarea sau prevenirea anumitor afectiuni, cat si pentru diferite tratamente cosmetice. Bogatia in vitamine si aminoacizi esentiali a fructelor de catina confera acesteia proprietati deosebite pentru mentinerea sanatatii organismului.
Uleiul de catina este unul printre cele mai utilizate uleiuri in tratamentele naturiste si in cosmetica, datorita proprietatilor sale terapeutice pentru sanatate si frumusete. Substantele active din uleiul catina sunt anticanceroase si antitumorale, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase creste imunitatea, reduce efectele secundare cauzate de chimioterapie si trateaza cancerul gastric, pulmonar si rectal.
Are actiune antiinflamatoare asupra pielii si a mucoaselor, astfel ca, administrat in doze adecvate, uleiul de catina te va ajuta sa tratezi afectiuni ale pielii precum: dermatite, psoriazis sau eczeme. In cazul mucoaselor, poate diminua inflamarea mucoasei gastrice, vaginale sau duodenale.
Uleul de catina prezinta numerosi anioxidanti in continutul sau, luptand impotriva oricarui tip de cancer. Poate ajuta in preventia cancerului de piele aplicat ca lotiune hidratanta.
Catina este un produs natural care poate fi folosit cu succes intr-o varietate de scopuri, inclusiv ca remediu pentru mentinerea frumusetii, revitalizarea si hidratarea pielii, unghiilor si parului.
De asemenea, uleiul de catina are o puternica actiune antitumorala si un puternic efect de regenerare cu rol in stimularea si vindecarea in cazul colitei, eroziunilor colului uterin, ale stomacului, ulcerului duodenal precum si in cazul arsurilor care afecteaza mucoasele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu