O nunta de poveste la malul marii

Anul acesta se poartă decorurile romantice, vintage, cu decoraţiuni din dantelă şi brocart. Se folosesc culorile calde şi luminoase: roz, lila, vernil. Cei mai nonconformişti vor o nuntă de neuitat de malul mării.
Vineri, 20 martie, la Constanţa s-a deschis Târgul pentru Nunţi şi Salonul de Înfrumuseţare, la Centrul de Afaceri EuroLitoral de la intrare în staţiunea Mamaia. Peste 40 de firme de profil din Constanţa, Bucureşti, Oradea, Brăila, Timiş, Cluj, Craiova, Călăraşi, Pitesti, oferă viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii şi servicii pentru o nuntă de poveste.

Vizitatorii vor găsi de la invitaţii de nuntă, până la aranjamente pentru spaţiul dedicat evenimentului, îmbrăcăminte pentru miri si mirese, dar şi pentru domnişoarele de onoare şi naşi. În completarea tematicii, se va organiza şi Salonul pentru Înfrumuseţare, dedicat segmentul beauty - cosmetică, îngrijire şi hair-style. Coregrafie pentru dansul mirilor Şcolile de dans îi vor învăţa pe viitorii miri cum să-şi aleagă coregrafia pentru dansul ce deschide seara magică. Viitorii miri pot lua lecţii de dans pentru a crea un spectacol de neuitat. Trei branduri de costume bărbăteşti vor oferi. La stand va fi prezent şi un maestru croitor. Târgul se poate vizita pe 20 şi 21 martie între orele 10.00 – 19.00, iar duminică, 22 martie, între orele 10.00 şi 16.00. Decorurile romantice, în trend În materie de decoraţiuni de nuntă este specialistă Catălina Beatrice Culcea. Specializată în design floral, ea a constatat că trebuie să le propună mirilor o ofertă completă. „Aşa am ajuns să organizez un eveniment de la A la Z: de la găsirea restaurantului pentru petrecere, la muzică, decoraţiuni, foto şi video, invitaţii de nuntă, momente artistice, amenajarea localului. Practic, mirii vin musafiri la propria nuntă“, spune ea. Şi preţul este pe măsură. Pentru o nuntă cu 150 de invitaţi, preţul orientativ este de 1.500 de euro. Anul acesta se poartă decorurile vintage romantic, în culori pastelate, cu elemente de decor romantic. Totul este în culori calde: frez, lila, vernil, roz. „Un decor provencal, cu dantelă, brocart, cu lumânări şi flori, cu decoruri delicate, romantice“, explică specialistul. Desculţi pe malul mării


Cea mai frumoasă zi 

Tot mai mulţi tineri doresc nunţi atipice, pe malul mării. „Anul trecut am organizat o nuntă pe un ponton de la capătul staţiunii Mamaia. A fost foarte frumos. Acolo a avut loc cununia religioasă. Au avut covor roşu, scaune şi mese. Decorul a fost unul romantic, cu flori delicate şi cu mult alb“, spune oranizatorul de nunţi. Un alt cuplu a ales să-şi invite prietenii în jurul unei piscine din staţiunea Mamaia. Catălina Beatrice Culcea spune că petrecerea a fost de pomină. Invitaţii au stat la mese amenajate în jurul piscinei, după care unii au făcut şi o baie. Acum, este în căutarea unei plaje unde doi tineri din Bucureşti vor să organizeze o petrecere de neuitat: invitaţii să poarte o ţinută casual, de culoare albă, fără pantofi în picioare. Vor barbeque pe plajă şi un bar cu dulciuri şi cu fructe. „Este foarte greu de găsit aşa ceva. De regulă, nunţile se fac vara, când sunt foarte mulţi turişti la mare şi nu există spaţiul suficient. Nu puteam alege nici o plajă sălbatică, pentru că trebuie să avem la îndemână un loc unde să pregătim mâncarea în mod igienic“, spune organizatorul de nunţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu