Liderii Illuminati sunt reptilieni care pot lua forma umana

David Icke este autorul cărții Marele Secret. O carte care bulversează și dărâmă multe mituri. El susține că illuminatii împreună cu reptilienii, conduc cele mai importante segmente ale omenirii. El abordează o temă sensibilă, cea a religiei, care poate naște multe pasiuni între cititori. Religia a născut divergențe și chiar războaie, a divizat popoare, a creat conflicte, a făcut victime.
Adevărurile rămân nespuse, nerecunoscute. Obligația noastră este aceea de a crede orbește, de a nu întreba, de a avea frică și credință. În opinia lui, religia este cel mai puțin transparent segment al omenirii.
Venerata cetate a Vaticanului ascunde multe secrete, care dacă ar fi spuse ar bulversa omenirea.
Icke susține că religia este unul dintre cele mai importante mijloace de a manipula masele. Este evident că cei care conduc lumea au fost interesați să se infiltreze în vârful piramidei. Nu se cunosc încă motivele pentru care Papa Benedict a renunțat să mai fie papă. S-a spus că este grav bolnav și nu mai are mult de trăit.
Realitatea ne spune că el este sănătos, cel puțin filmele și pozele îl prezintă ca pe o persoană în formă, pentru vârsta sa. Ce ascunde Biblioteca din Vatican, care are 35 de kilometri de rafturi? Medicina este un alt domeniu controversat, unde se duc lupte pentru supremație. Mulți bani s-au făcut și se fac în medicină. Cu toate acestea sunt întrebări care revin și crează polemici la scară mondială.
Cine deține controlul acestui segment, deține controlul asupra viitorului lumii. Cu toate că medicina a evoluat, corpul uman funcționează sub potențialul lui optim. Sunt benefice vaccinurile pentru sănătatea omului? Taberele sunt foarte ferme în opiniile lor. Sunt anumite țări în care dacă refuzi vaccinul intri sub incidența legii. Se observă faptul că medicina alternativă, care a fost folosită de strămoșii noștri, a pierdut teren. Unii spun că în mod intenționat.
Cu tot efortul științific și financiar, sunt boli fără remediu, devastatoare pentru om. Să ne aducem aminte asupra polemicilor legate de Ebola și HIV. Sunt remedii pentru aceste boli? Se vrea o decimare a populație în anumite părți ale globului? Aditivii alimentari, fast-foodul, florul din apă, se cunosc pericolele acestea pentru om și cu toate acestea lucrurile merg înainte.
Educația și media sunt alte două domenii, controlate. Media este mijlocul de manipulare cel mai important. Cine deține canalele media, controlează lumea. Educația și media ne-au transformat în niște roboți. Credem ce ni se spune, fără să opunem cea mai mică opoziție la informația care vine în avalanșă peste noi. Câte teorii în disciplinele științifice constatăm că nu sunt reale și totuși copii noștri sunt îndoctrinați cu ele.
IQ este în scădere. În ultimii o sută de ani, el a scăzut cu 8 puncte, cu toate că în condiții de normalitate, ar fi trebuit să înregistreze o creștere. Procesul de robotizare a copiilor noștri începe de la vârsta de 5-6 ani. Annunakis sau cei care au coborât din cer, par să nu mai facă parte dintr-o ficțiune. Documente istorice sau religioase susțin existența acestor creaturi.
De la civilizația babiloniană, egipteană sau cele din Africa, toate vorbesc despre oameni din rasa șarpelui, despre puterea lor și rolul lor printre noi. Care este rolul lor, de fapt?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu