Curata dintii fara pasta de dinti

Sa scapi de tartru si sa ai dinti mai albi fara sa folosesti pasta de dinti este posibil si in Romania. Trebuie doar sa utilizezi o periuta ionica. Aceasta are o bara semiconductoare fotosensibila - din titan, germaniu, care transforma lumina (soarelui sau a becului din baie) in ioni negativi, in contact cu saliva.

Ionii negativi "trag" ionii pozitivi din placa acida de pe dinti - e ca si cum dintii ar rejecta tartrul. Periuta elimina foarte eficient resturile de alimente si microbii de pe dinti si restabileste PH-ul normal in cavitatea orala si asta fara un periaj prea lung sau apasat - maxim un minut.

Folosita corespunzator, poate tine si o viata. Nu trebuie decat sa o depozitezi bine, fara sa o scapi pe gresie sau sa devina obiect de joaca pentru copii. Capatul cu peri, care se inlocuieste o data la 3-4 luni, poate fi de mai multe tipuri, inclusiv de dimensiuni pentru copii.

De ce este potrivita mai ales pentru copii

In primul rand pentru ca elimina pasta si deci inghititul acesteia. In al doilea rand, copiii nu executa un periaj corect si de 2 minute - ori cu aceasta periuta, in doar 1 minut ai rezultate bune de curatare, numarul bacteriilor este redus, tartrul nu se mai depune, cariile nu mai apar (atat timp cat nu exagerati cu dulciurile). Pentru a o folosi insa timp indelungat, copiii trebuie instruiti sa aiba grija de ea si sa o depoziteze in pahar, pe o suprafata plana, de unde sa nu cada.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu