Exista baze extraterestre in adancul oceanelor

Exista baze extraterestre in adancul oceanelor? Adevarul este ca da exista si in momentul în care OZN-urile părăsesc baza submarină, se crează un vortex care duce la dispariția navelor și a avioanelor.
Armata marină rusească a dat publicității câteva documente, care prezintă întâmplări inexplicabile, care s-au produs în era sovietică. Evenimentele sunt prezentate de către ofițeri care au lucrat pe vase sau submarine, în perioada sovietică.
Instrumentele de măsurare de la bordul navelor rusești au înregistrat în Triunghiul Bermudelor existența unor obiecte materiale care se mișcau în adâncul apei cu o viteză de 400 km/oră. Această viteză este imposibil de atins, dat fiind rezistența apei în profunzime, care este mult mai mare, ca la suprafața apei.
Documentele declasificate descriu multe astfel de evenimente înregistrate în zona Triunghiului Bermudelor, încât rușii sunt convinși că în adâncurile din acea zonă există o bază a extratereștrilor. Alte documente descriu luminile stranii care veneau din adâncuri, care au fost văzute și fotografiate în zonă și apariția unor forme inexplicabile pe cer.
Documentele susțin că în adâncurile acestei zone este un vortex submarin.
În momentul în care OZN-urile părăsesc baza submarină, se crează un vortex care duce la dispariția navelor și a avioanelor. Lacul Baikal a fost scena unor evenimente extraterestre. Lacul este situat în sudul Siberiei și este cel mai adânc lac cu apă dulce din lume. Lacul este supranumit Perla Siberiei și datorită faptului că permite o vizibilitate perfectă până la o adâncime de 40 de metri.
Scafandrii care au coborât în adâncimea lacului au descris faptul că, în profunzimea lacului, au întâlnit humanoizi care aveau o lungime de trei metri și erau îmbrăcați în combinezoane argintii. În momentul în care scafandrii s-au apropiat de aceștia, au fost aruncați cu violență de o forță necunoscută, către suprafața lacului.
Totodată această forță uriașă a fost urmată de o emisie a unui gaz necunoscut, care a afectat sănătatea scafandrilor.
Din cei șase scafandrii, doi au muri și patru au rămas invalizi. Toate aceste întâmplări sunt precizate în documente declasificate de ruși.
Întâmplări neobișnuite s-au produs și în Italia, pe coasta Adriaticii, unde marinarii și pescarii un observat cum apa se ridica, din senin, până la 30 de metri, iar din adânc s-au observat lumini deosebit de puternice. Ambarcațiunile din zonă au fost urmărite de aceste lumini, ore întregi. Autoritățile italiene au dispus ca fiecare ambarcațiune care iese în zona respectivă să fie însoțită de o navă a pazei de coastă.
Cea mai stranie întâmplare s-a întâmplat în Mediterană, în anul 1962, când echipajul unui vas de pescuit, francez, a observat că în apropierea vasului de află un obiect gigant. În prima fază, au crezut că este vorba despre un submarin, pentru că valurile erau foarte mari. După câteva secunde, obiectul s-a ridicat și cu o viteză uluitoare a dispărut.
Mările și oceanele planetei ascund încă multe enigme. Cert este faptul că o serie de documente top secret descriu evenimente stranii, inexplicabile, ceea ce ne confirmă faptul că ele sunt reale. Nu știm dacă în adâncuri sunt baze extraterestre, însă putem afirma că, în conformitate cu aceste documente, dar și a mărturiilor multor marinari, în apele planetei se produc fenomene care sfidează realitatea pe care o cunoaștem.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu