Se apropie o invazie extraterestra?

Discovery a prezentat un documentar intitulat Enigme ale cerului. Începând cu anul 1947, lumea a început să se întrebe ce sunt OZN-urile, dacă există civilizații extraterestre. Primul care a semnalat existența unui OZN a fost pilotul Arnold Kenneth, care în anul 1947, a întocmit un raport în care arăta că a văzut un OZN, în timpul unui zbor.
Documentarul începe cu prezentarea unui raport al poliției franceze, întocmit în 12 iulie 1790. Doi primari, un medic și toți locuitorii dintr-o localitate franceză au asistat la un eveniment inedit. Un obiect zburător în formă de sferă a coborât în localitatea Alencon. Din obiectul zburător a coborât o creatură, care purta o haină lucioasă, strânsă pe corp.
Creatura le-a adresat câteva cuvinte martorilor, într-o limbă necunoscută, după care a fugit într-o pădure care se afla în apropiere. Căldura pe care o emana obiectul zburător a fost atât de mare, încât iarba din jurul acestuia a fost arsă.
Toată mulțime a plecat în urmărirea extraterestrului, fapt care le-a salvat viața, pentru că la scurt timp, OZN-ul a făcut explozie.
Toate aceste fapte sunt consemnate în raportul întocmit de poliția din localitate. Se pare că acest incident, în care un OZN se distruge printr-o mare explozie, este primul care rămâne consemnat, într-un document întocmit de autoritățile vremii.
Documentarul continuă cu numeroase discuții, cu martori de la asemenea evenimente, dar și cu puncte de vedere ale oamenilor de știință și ale unor reprezentanți ai armatei, care își exprimă îngrijorarea față de extratereștrii care ne monitorizează și nu se știe ce au de gând să facă cu populația de pe Terra.
Până acum câțiva ani, fizicianul Hawking era singura voce venită din lumea științifică și care atenționa asupra pericolului unei invazii a extratereștrilor. De data aceasta, oameni de știință, renumiți, susțin ceea ce laureatul premiului Nobel a lansat acum câțiva ani.
Faptul că generali ai armatei americane susțin teoria conform căreia extratereștrii sunt un real pericol și că armata trebuie să fie pregătită pentru eventuale incidente, ne facem să credem că lucrurile sunt foarte serioase. Încetul cu încetul, legea tăcerii nu mai este respectată și informațiile încep să ne parvină.
Specialiștii consideră că pentru extratereștrii există pe Terra o serie de bariere, care le pot pune viața în pericol și care sunt niște bariere în calea extratereștrilor. În primul rând, este vorba despre atmosferă, respectiv oxigenul, care pare a fi nociv pentru ei.
În al doilea rând, este vorba despre forța gravitațională, care este diferită față de loc de unde vin.
În al treilea rând, este vorba despre microbii care se găsesc pe planeta noastră și care sunt un real pericol pentru extratereștrii.
Anul trecut în iulie, s-au împlinit 45 de ani de când primul om a pus piciorul pe Lună. În onoarea acestui eveniment a avut loc în SUA o expoziție cu fotografii făcute de echipajele misiunilor Apollo, pe Lună. Unele fotografii sunt mai mult decât edificatoare. Ruine ale unui oraș lunar, piramide, tuneluri. Toate acestea nu au origine naturală.
Misiunile Apollo și implicit fotografiile făcute pe Lună demolează toată teoria prin care s-a format Luna. Unii cercetători susțin că omenirea nu cunoaște modul cum s-a format Luna și cum se poate explica misterioasa mișcare de rotație a acesteia în jurul Pământului.
Faptul că specialiștii de la NASA au renunțat să mai cerceteze Luna, înseamnă pentru mulți astrofizicieni că pe Lună există o bază extraterestră și oamenii au fost obligați să înceteze orice cercetare. Ce au văzut astronomii pe Lună, sau ce s-a întâmplat, astfel încât NASA a renunțat la toate programele lunare?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu