Mistere neelucidate cu extraterestri - Zona 51

Mulți dintre noi suntem convinși că marile guverne ale lumii ascund lucruri și fapte pe care noi, populația, nu trebuie să le aflăm. De la mitica Zonă 51, la arhivele Vaticanului, la existența civilizațiilor extraterestre, toate acestea ne fac să ne gândim dacă nu este o mare conspirație la nivel mondial, care ne reduce la necunoaștere și ignoranță.
Fenomenele extraterestre sunt ținute în cel mai mare secret de către SUA. Dacă multe țări au declasificat documente privind aceste fenomene și implicit au admis că aceste fenomene sunt o realitate, SUA, în ciuda multor cereri prin care erau anunțați că documentele care privesc aceste cazuri trebuie declasificate, perioada de timp pe care o presupune clasificare a expirat, ele continuă să păstreze tăcerea asupra acestor evenimente.
Donald Schmitt, scriitor american, autorul cărții Martor la Roswell, susține faptul că autoritățile americane disimulează aceste probe. Unde sunt păstrate documentele care ar rescrie istoria mondială? El este convins că Zona 51 este o locație perfectă pentru acest lucru. Oficial, Zona 51 este o bază militară unde sunt experimentate noile prototipuri de avioane.
În realitate, Zona 51 este locul unde se produc cele mai sofisticate proiecte cu privire la civilizațiile extraterestre.
Un fost angajat din Zona 51, pe nume Robert Frost, se îmbolnăvește subit și moare de un cancer galopant. Cu toate că toți angajații din această zonă fac controale medicale periodice, boala sa nu a putut fi depistată în timp util.
Familia lui Frost, care deține diagnosticul care a dus la moarte, este vorba despre inhalarea unei mari cantități de substanțe chimice, a dat în judecată pe angajatorul lui Frost.
Nici până în prezent, familia nu a primit un cent despăgubire, cu toate că sunt mulți martori care susțin că în acea zonă, rezidurile sunt arse în proximitatea zonei. O mare parte dintre angajați sunt afectați de aceste noxe. Echipamentul de protecție nu rezistă unor astfel de substanțe și noxe. O altă zonă secretă este Camp Hero, în statul New York. Acolo se fac experimente care vizează călătoriile în timp și teleportarea.
Stewart Swerlow susține că el a fost cobai, în cadrul proiectului Montauk. Creierul lui Swelow a fost conectat la ordinatoare de mare performanță, cu ajutorul cărora se încerca captarea impulsurilor mentale. După aceste experimente, starea de sănătatea lui Swerolw s-a înrăutățit. Și în acest caz, autoritățile au negat faptul că Swerlow ar fi fost cobai în acele buncăre.
Jurnalistul american Carl Day, după multe intervenții, chiar și la Congresul american, obține permisiunea de a vizita baza militară Wright Patterson, Ohio. Este vorba despre cea mai mare bază militară din lume, unde lucrează peste 20000 de angajați.
Conform spuselor sale, toate buncărele pe care le-a vizitat, din subteranul acestei baze, erau goale și nefuncționale.
După această vizită, este abordat de către un medic stomatolog care în cel mai mare secret îi înmânează un mulaj dentar, pe care îl făcuse la cererea conducerii acestei baze.


Mulajul a fost dus la un celebru medic stomatolog pentru a fi analizat. Doctorul a afirmat că acesta nu aparține speciei umane sau mutațiile genetice care s-au efectuat pe defuncta persoană au fost terifiante.
Se pare că jurnalistul Carl Day a vizitat numai zona care trebuia vizitată.
Experimente pe extratereștrii, experimente pe oameni, cert este că aceste baze ascund secrete înfiorătoare și care trebuie ascunse de ochii curioșilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu