Puteți opri un atac de cord,
utilizând o metodă foarte simplă, dar incredibil de eficientă, bazată pe
un ingredient pe care oricine îl are în casă: ardeiul iute.
Doi renumiţi medici naturişti, dr. John
Christopher şi dr. Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre
beneficiile pe care ardeiul iute (ardeiul cayenne) le are asupra
organismului uman.
În cei 35 de ani de meserie nu am
pierdut niciun pacient cu atac de cord, iar motivul este că, de câte ori
sunt chemat în astfel de cazuri de urgenţă, dacă persoana încă mai
respiră, îi dau să bea o cană cu ceai de cayenne (1 linguriţă la o cană
de apă fierbinte). În cateva minute, pacientul este deja pe picioare.
Este unul dintre cele mai rapide remedii care pot fi administrate în
astfel de situaţii limită. Ceaiul cald de cayenne deschide structura
celulelor şi merge direct la inimă prin sistemul arterial, hrănindu-l, a
declarat dr. Christopher.
Doctorul Christopher explică acest lucru
prin faptul că ardeiul cayenne produce un efect de echilibrare a
presiunii sângelui din cap până în picioare. Acesta ridica presiunea de
pe zona hemoragică, permiţând sângelui să se coaguleze rapid. El
susţine, de asemenea, că oricare dintre noi putem folosi acest remediu
atunci cand ne aflăm în preajma unei persoane care a suferit un atac de
cord.
Dacă persoana este inconştientă, se pun câteva picături de extract (tinctură)de ardei iute sub limba pacientului.
Cum se prepară tinctura de ardei iute?
Ingrediente:
· pudră de ardei roşu (ardei Cayenne)
· 2 ardei Cayenne proaspeţi
· 50% alcool (poţi folosi vodcă).
· 1 recipient din sticlă (de 1 litru).
Mod de preparare:
1. Se umple un sfert din recipientul de sticlă cu pudra de ardei Cayenne şi se pune suficient alcool pentru a acoperi pudra.
2. Se amestecă cei doi ardei Cayenne
proaspeţi şi se adaugă suficient alcool astfel încât amestecul să aibă o
textură asemănătoare unui sos.
3. Se adaugă mixtura în recipientul care ar trebui să fie acum trei sferturi plin.
4. Se umple sticla până sus cu alcool
şi se închide bine. Se agită sticla de mai multe ori în timpul zilei,
pentru a se amesteca bine conţinutul.
5. Se lasă tinctura la macerat (circa
28 de zile) şi apoi se strecoară compoziţia cu ajutorul unei bucăţi de
tifon. Se păstrează produsul într-o sticlă închisă la culoare şi se ţine
într-un loc uscat şi întunecos.
Acest amestec nu expiră, astfel încât se poate folosi oricând se doreşte.
Cum se utilizează tinctura de ardei iute?
Dozaj: 5 – 10 picături din această tinctură la un pacient care a suferit
cu adevărat un atac de cord. Adaugă alte 5 – 10 picături în 5 minute.
Repetă terapia până când problema persoanei se îmbunătăţeşte, scriu cei
de la Healthy Food Team
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu