Ghimbirul ne restabileste tranzitul intestinal

Ghimbirul ne restabileste tranzitul intestinal

Deosebit de prețuita in bucatariile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh, China, Japonia si Coreea, aceasta radacina si-a capatat un loc de cinste in medicina traditionala.
Ghimbirul, folosit crud, fiert, prajit, copt si chiar si sub forma de muratura, este cunoscut in special datorita gustului puternic aromat si usor picant.

Intareste sistemul imunitar

Consumat in stare proaspata, radacina de ghimbir este un excelent remediu impotriva racelii, avand proprietatea de a intari sistemul imunitar al organismului.

Restabileste tranzitul intestinal

Desi nu are nici un efect asupra celor care sufera de boli cronice, precum colonul iritabil, ghimbirul este un remediu eficient impotriva constipatiei sau a diareii, regland tranzitul intestinal.

Alunga greata


Ghimbirul este recomandat sa se consume pe perioada sarcinii, pentru alungarea starilor de greata. Luata pentru o perioada mai indelungata, radacina de ghimbir reface functiile gastrice si reduce, astfel, senzatia de greata sau de voma, indiferent ca este vorba de greata alimentara, cauzata de oboseala sau survenita in urma unei sarcini.


Antiasmatic


Chinezii folosesc, cu succes, de sute de ani ghimbirul pentru tratarea astmului. Cel mai adesea, sucul de ghimbir este amestecat cusuc de morcov.

1 comentarii:

  1. Harrah's Las Vegas - Mapyro
    Harrah's Las 안성 출장샵 Vegas. 3131 Las Vegas Blvd South Las Vegas, 청주 출장마사지 NV 89109. 시흥 출장안마 Directions · (702) 770-7000. Call Now · More Info. Hours, Accepts 경기도 출장마사지 Credit Cards, Attire, 서울특별 출장마사지 Wi-Fi,  Rating: 2 · ‎1 vote · ‎Price range: $$$$

    RăspundețiȘtergere