Adevaruri absolute ascunse oamenilor

1. Exista o constiinta globala (Roger Nelson)  din care toti facem parte, care ne afecteaza pe toti cu aceeasi intensitate indiferent de locul in care ne aflam pe pamant.  Jigodiile mondiale cunosc acest lucru, creeaza evenimentul (cutremurul),  dar nu se multumesc cu atat si utilizeaza mass media pentru aprofundarea evenimentului  la nivelul constiintei ( replicile cutremurului). Mai ales de la inceputul secolului XXI ce vedem la televizor in proportie de 99%? – durere, suferinta, dezastre si nenorociri.
2. Stiinta a demonstrat un numitor comun, legatura intre intre materie , campuri, energie, plante, animale. Materia nu poate exista in afara constiintei, nu confundati aceasta costiinta cu costiinta pe care o inteleg majoritatea cea legata de morala si educatie.
Pot exista in acelasi timp si la orice distanta doua particule perfect identice in toate aspectele. Un fapt curios: in anii 70 la teleenciclopedia am vazut un documentar despre o expeditie in Africa care contactase cu un trib pana atunci necunoscut si care nu doreau sa fie filmati si fotografiati pentru ca ziceau „ ca le fura sufletul”. In anii 90 am citit ca intr-o fotografie exista  o amprenta energetica a persoanei  fotografiate.
3. Exista tehnologie care poate actiona de la distanta asupra materiei, plantelor, animalelor, relatiilor interpersonale, de afaceri, imbunatatirea calitatilor fizice si psihice. Un exemplu: pe o pasune in Austria s-a reusit o afanare a solului, n-au mai rasarit maracini, o imbunatatire a starii de sanatate a oilor ( aveau probleme la copite), o imbunatire a starii de sanatate a copacilor ce delimitau pasunea, aplicatii sunt multe si diferite.
4. Cuvintele vorbite, scrise reprezinta vibratii , energii, la biserica mereu auzeam Dumnezeu-cuvantul, tocmai asta reprezinta. Studii stintifice atat in vest cat si in Rusia au pus in evidenta ca rugaciunea ajuta si nu are nici o importanta daca persoana este credincioasa sau atee. Deci ce am sa va propun  mai departe se adreseaza tuturor persoanelor  indiferent de confesiune sau daca sunt aconfesionale.
5. T. Mangan in cartea sa „ Secretul vietii usoare”  spune ca a gasit niste „cuvinte de contact” care repetate va pot rezolva anumiti contratimpi care pot aparea in viata cotidiana, dar ca sa aiba efect sa le pronunti fara sa te gandesti la semnificatia lor. Ma gandesc ca trebuie sa le lasi sa iasa din interior fara sa le imprimi trairile si sentimentele tale personale, sa lasi sa iasa cuvantul  curat, cu vibratia si energia lui originala.
6.  In la pagina http://comandodeataquepsicotronicototal.blogspot.com.es/ exista un protocol de a bloca instalatiile H.A.A.R.P. si invita pe toata lumea care doreste sa participe, de asemeni daca aveti imagini de alte astfel de instalatii sa le aduceti la cunostiinta. Tot in aceasta pagina se da exemplul ca efectuand o pulverizare asupra unei fotografii aeriene facute asupra unui teren, culturi agricole, se obtine acelasi efect daca se utilizeaza in mod traditional un avion pentru aplicarea tratamentului asupra terenului. In locul intalatiilor ati putea folosi fotogafii si de persoane. Cei din aceasta pagina propun ca fotografiile sa fie introduse intr-o cusca Faraday pe care o puteti face dintr-o cutie metalica sau sa le inveliti in folie aluminiu ca aceea ce se foloseste in bucatarie, atat cutia cat si folia trebuie sa le conectati la pamant (impamantare).
7. SALVATI  ROMANIA
8. Rostiti  in soapta, oricand aveti un pic de timp liber, exact ca atunci cand se spune un descantec  sau cand calugarii citesc acatistele scrise de credinciosi :  „ Sa-ti (va) dea Dumnezeu intocmai dupa sufletul (ele) si faptele tale (voastre)” si continuati cu numele celor care credeti ca au facut sau fac rau Romaniei si poprului roman, extrapoland – planetei. Puteti incepe cu Ion Iliescu, Petre Roman ajungand pana la Klaus Iohannis, nu uitati de primar, patron, director, de smecherul din coltul strazii, de preot, de cei vanduti companiilor straine, etc., fiecare stie mai bine pe cine pune in lista. Propozitia dintre ghilimele este neutra, fiecaruia dupa meritele sale, deci cand rostiti cuvintele lasati-le sa iasa curate fara sa le adaugati sentimentele si emotiile dumneavoastra, nu va ganditi la ce ati vrea sa se intample, lasati divinitatea sa ia deciziile necesare. Cel mai bine ar fi sa o faceti la miezul noptii (ora de iarna), dar nu e rau
sa o faceti oricand aveti timp, in paralel puteti sa puneti pe hartie cea ce rostiti, sa ramana scris, puteti  deasemeni sa scrieti  pe fotografia(ile)  persoanei(lor), cu cat fotografia are o rezolutie mai mare cu atat mai bine.  Toata lumea poate sa o faca, nu conteaza, rasa, religie, sex, nu caut sa schimb convingerile nimanui, ci doar sa creem o lume mai buna.
Daca printre cititori exista un grup de patrioti care sa investeasca , ma refer la ce am scris la punctul  3 ar fi excelent, n-as vrea sa caut finantare la tigancile vrajitoare… ar fi un salt de nivelul secolului XXI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu