Amenda maxima pentru Pro TV din cauza Mihaelei Radulescu

După "ieşirile" Mihaelei Rădulescu în ediţia de vineri a emisiunii "Românii au talent", CNA a fost sesizat şi este doar o chestiune de timp până va amenda postul din Pache Protopopescu. Diva de la Monaco a intrat, oficial, în atenţia CNA după ce telespectatorii ProTV au reclamat-o pentru prestaţia fără inhibiţii de la show-ul "Românii au talent".

Potrivit Legii audiovizualului, scenele Mihaelei Rădulescu difuzate în prime-time şi audienţa-record înregistrată ar putea aduce ProTV o amendă maximă de 100.000 de lei.

În maximum trei săptămâni, CNA va discuta în şedinţă publică apariţia Mihaelei Rădulescu la ProTV.

"Până acum, CNA a primit şase sesizări privind emisiunea «Românii au talent», de la ProTV, pentru afirmaţiile Mihaelei Rădulescu despre kilogramele în plus ale unei concurente. Pe subiectul cu dansul în făină n-am primit deocamdată nicio seziare. Personal, am vizionat în reluare emisiunea (n.r. - sâmbătă, în intervalul 16.10-19.00), redifuzare care a inclus şi secvenţele la care facem referire. În cazul reluării ne putem autosesiza şi vom discuta în consiliu, în şedinţă publică, în două-trei săptămâni, cât durează procedura. Mi-e greu să încadrez secvenţa cu făina, nu ştiu care va fi percepţia consiliului. Se vor viziona secvenţele în şedinţă. Nu e deontologic să-mi expun părerea personală înaintea votului CNA", a spus Laura Georgescu.

Prima ediţie a show-ului «Românii au talent» ne-a readus-o pe Mihaela Rădulescu obiect sexual, aşa cum n-ar trebui să fie o vedetă TV. De-a dreptul jenant. Legal, câtă vreme show-ul e marcat cu AP (acordul părinţilor, respectiv audienţă generală), comportamentul Mihaelei nu e potrivit pentru a fi accesibil minorilor. Cum e exclusă schimbarea orei de difuzare, ProTV trebuie să renunţe la scenele nepotrivite. Problema e că ProTV le apreciază în mod deosebit, altfel ar fi putut edita show-ul şi aceste scene să nu fie difuzate. Diva de la Monaco lasă impresia că vrea să domine show-ul, că ea e lider, că ea face rating, că ea e salvatoarea ProTV. Nu mă aştept ca CNA să aplice legea", susţine Iorga.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu