Disparitia dinozaurilor si mana Vaticanului


Mii de oase de dinozaur au fost deshumate în estul Chinei. Această descoperire este cea mai importantă din lume, în ceea ce privește existența dinozaurilor pe planeta nostră.
Fosilele sunt repartizate în 15 site-uri, iar din 1960, în aceeași regiune au mai fost descoperite peste 50 de tone de fosile.
Conform paleontologilor chinezi, scheletele dinozaurilor au peste 16 metri lungime.
Cum a fost posibil ca într-o zonă de 300 de metri lungime și 10 metri lățime să fie descoperite peste 8000 de schelete de dinozauri?
Conform teoriilor științifice, cometa sau asteroidul care a produs dezastrul a făcut ca toate animalele să se retragă în mai multe zone, să se împrăștie.
Descoperirea celor 8000 de schelete într-o zonă atât de mică a lăsat fără explicații pe cercetători.
Omul de știință Removilire, care a cercetat peste 40 de ani cimitirele dinozaurilor, afirmă că aceștia au fost exterminați de către extratereștrii.
Efremov susține că dinozaurii s-au reunit pentru a muri în grup, în același loc. Dinozaurii carnivori ca și cei erbivori s-au reunit în același loc, pentru a muri.
Am putea crede că lupta pentru supraviețuire a reunit victimele împotriva atacatorilor.
Toate craniile descoperite au o deschizătură în zona occipitală, ca și cum un glonț ar fi fost cauza morții acestora. Este vorba despre un proiectil care a provenit dintr-o armă eficace.
Această descoperire a fost ținută secret de cercetători. Dezvăluirea ei ar da peste cap teoriile consacrate.
În anul 1948, începe construcția gigantică a barajului din muntele Tian Chan. Așa a început mare aventură în ceea ce privește descoperirea cimitirelor de dinozauri.
Fiecare craniu descoperit avea în zona occipitală o gaură. Totul a fost ținut secret.
Teoriile științifice cu privire la dispariția dinozaurilor sunt cele legate de coliziunea planetei cu un meteorit, erupțiile vulcanice, ploile acide, modificarea climei.
Omul de știință Efremov a fost singurul care a susținut teoria conform căreia dinozaurii au fost exterminați.
După moartea sa, în anul 1973, Vaticanul a intervenit pe lângă academiile științifica ca toate studiile lui Efremov să fie distruse.
Lucrurile s-au întâmplat așa cum a dorit Vaticanul, numai că, celelalte teorii lansate de către oamenii de știință sunt ambigue și contradictorii.
Profesorul Efremov a prezentat în lucrările sale că, acolo unde a fost descoperit un singur schelet de dinozaur, acesta nu prezenta deschizătura din zona occipitală.
Deschizătura ar fi fost produsă de o armă foarte puternică, probabil cu laser.
Efremov consideră că exterminarea dinozaurilor a avut drept cauză protejarea unor culturi sau a unor experimente, pe care extratereștrii le făceau pe Pământ.
Poate că extratereștrii lucrau la ceea ce înseamnă experimentul om pe Pământ.
În multe culturi se vorbește despre exterminarea dragonilor și a șerpilor giganți cu arme divine.
Rămâne întrebarea referitoare la implicarea Vaticanului, și de această dată, în cercetările făcute de Efremov, peste 40 de ani, și distrugerea cercetării și a probelor care au stat la baza teoriei lui Efremov.
Cu ce a deranjat teoria lui Efremov, Vaticanul?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu