Fenomenul extraterestru este o realitate

Tentativa de a explora Universul pare a fi un eșec pentru omenire. Viața biologică este prea scurtă pentru a putea explora Universul. Tehnica spațială de care dispune omenirea nu este atât de performantă, încât să putem atinge viteze uriașe, pentru a călători rapid în Univers,în decursul unei vieți biologice.
Civilizațiile extraterestre au o astfel de tehnologie, care să le permită deplasarea rapidă în Univers. Teoriile privind existența civilizațiilor extraterestre se bazează pe trei piste. Prima se referă la faptul că fenomenul extraterestru este o realitate indiscutabilă. Planeta noastră a fost vizitată de mai multe civilizații extraterestre.
Acest fenomen nu s-a produs accidental, nu este singular. Practic omenirea a fost vizitată de aceste civilizații, încă de la începuturile sale. Prima pistă se bazează pe mărturiile, pozele, filmele, făcute în întreaga lume. Nu putem să vorbim despre un caz singular, izolat. Există milioane de mărturii, în acest sens.
În fiecare zi, apar alte probe. Oricât am fi de sceptici, trebuie să recunoaștem că fenomenul extraterestru există. Cea de a doua pistă se bazează pe documente oficiale, declasificate. Nu putem nega veridicitatea acestora. Ele au fost întocmite de specialiști și conțin probe fără echivoc.
Misiunile spațiale Apollo, sondele spațiale, au adus cu ele probe indubitabile că civilizațiile extraterestre există. Cu toate că, agențiile spațiale au ascuns mult timp aceste probe sau au prezentat fotografii degradate voluntar, prezenta urmelor civilizațiilor extraterestre a fost constatată de mulți specialiști.
Dosarele privind existența civilizațiilor extraterestre sunt voluminoase și cuprind observații care nu pot fi explicate. Unele dintre acestea nu se referă la faptul că extratereștrii ne vizitează, ci la locul de unde vin. Dacă admitem că extratereștrii vin dintr-o altă dimensiune și se pot materializa în spațiul și timpul nostru, ce se întâmplă cu ei, atunci când nu-i putem vedea?
Existența extratereștrilor pe planeta noastră este mai veche decât existența omului? Este omul un simplu locatar pe Terra? Dacă admitem că extratereștrii au baze pe planeta noastră, ne întrebăm, unde sunt? Pe pământ, sub pământ, în oceane?
Luna și planeta Marte, cu cei doi sateliți naturali Phobos și Deimos, pot fi alte locații pentru bazele extraterestre. Mulți specialiști consideră că Phobos și Deimos, fiind goale în interior, pot fi populate de extratereștrii. Fotografiile surprinse de pe aceste planete ne prezintă piramide, construcții, atmosferă, nori, avalanșe, lumini misterioase, ziduri. Toate acestea sunt probe că o inteligență extraterestră le-a creat.
Centura de asteroizi dintre planetele Marte și Jupiter este un alt loc ideal unde extratereștrii ar putea avea colonii spațiale. Pe de o parte, distanța față de Soare este suficient de apropiată, iar pe de altă parte, pot beneficia de minereurile care se află în asteroizi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu