In ajun de Luna plina au avut loc atentatele de la Bruxelles

In ajun de Luna plina au avut loc atentatele de la Bruxelles

Azi, 22 martie 2016 (reţineţi data!), au avut loc mai multe atentate teroriste în capitala Belgiei şi a Europei, Bruxelles.
Autobuzele, troleibuzele, tramvaiele și metroul nu mai circulă marți în Bruxelles și toate gările mari sunt închise după seria de explozii de la aeroportul Zaventem și din cel puțin o stație de metrou, informează AFP și Reuters, citând operatorul de transport și parchetul federal.

‘Toată rețeaua noastră este închisă în prezent’, a anunțat pe Twitter operatorul de transport local STIB. Seria de explozii a provocat întărirea măsurilor de securitate pe mai multe aeroporturi europene. De asemenea, Eurostar a anunțat că niciun tren nu mai pleacă sau se îndreaptă spre gările din Bruxelles după exploziile de marți. Tunelele din Bruxelles au fost închise pentru traficul auto, anunță la rândul său centrul de trafic Mobiris pe contul său de Twitter.

În același timp, Centrul belgian pentru situații de criză a cerut populației să rămână ‘acolo unde se află’ după seria de explozii soldată cu cel puțin 13 morți și 35 de răniți, potrivit postului de televiziune VRT.

P.S. În primul rând, regret victimele nevinovate ale acestor atentate sângeroase, pline de cruzime. Însă, mă văd nevoit să vă atrag atenţia asupra datei la care au loc aceste atentate: 22 martie 2016. Da, “22”, adică dublul lui “11”, 11 fiind considerat de ocultişti şi magicieni drept “număr malefic”. De fapt, pentru ocultişti există 3 numere extrem de importante, ce trebuie luate în considerare atunci când se fac sacrificii sataniste: 11, 13 şi 22.

Despre 11 am mai vorbit şi altă dată, ca în articolul acesta: Magicianul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă. Acest număr este cel mai important pentru satanistul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă, despre care spunea: “Este numărul cu reputaţia cea mai malefică în rândul oamenilor. Cabaliştii subliniau contrastul dintre perfecţiunea numărului 10 cu numărul 11, care reprezintă esenţa păcatului şi imperfecţiunii. 11 este simbolul distrugerii, violenţei, înfrângerii şi morţii.”

22 este un număr cu o semnificaţie extrem de ocultă… este dublul lui 11, acesta din urmă fiind poate el mai puternic număr ocult, alături de 13. Citez dintr-o carte despre satanism: “Sataniştii cred că un eveniment planificat cu atenţie trebuie îndeplinit conform numerelor corecte… altfel, el nu mai poate fi un succes pentru ei. Sataniştii fac totul pentru ca un eveniment să se întâmple conform numerelor corecte. 11 semnifică păcat, rău, imperfecţiune.” Oare mai e nevoie să mai amintesc ce s-a întâmplat pe 11 septembrie 2001 în New York? Dar, revenind la numărul 22, credeţi că totul e doar o coincidenţă că preşedintele american Kennedy (care era ca un ghimpe pentru Oculta Mondială) a fost asasinat de aceasta pe…22 noiembrie 1963? Noiembrie e luna 11, iar 22 e dublul maleficului număr 11… Precum vă spuneam, pentru cei care ne conduc din umbră, numerologia ocultă are o importanţă vitală.

Sau, atentatele sângeroase de la Paris, din 13 noiembrie 2015… credeţi că întâmplător au avut loc pe 13-11 (13 noiembrie)? Nu, bineînţeles că nu, aşa cum am scris un articol pe această temă atunci – Atentatele sângeroase de la Paris au avut loc pe 13 noiembrie (13/11)… Dar 13 şi 11 sunt numere pe care ocultiştii Illuminati le venerează ca fiind “sacre”! Nu e nicio coincidenţă!

Şi tot în articolul mai sus menţionat vă explicam cât de importantă este numerologia pentru ocultişti: numerele reprezintă frecvenţe vibraţionale; fiecare frecvenţă rezonează cu un anumit număr, la fel cum frecvenţele rezonează şi cu sunetele şi culorile. Unele frecvenţe, reprezentate de sunete culori şi sunete, sunt extrem de puternice. Ca şi numerele, şi simbolurile reprezintă frecvenţe şi pot afecta subconştientul nostru, fără să ne dăm seama ce se întâmplă. Din acest motiv, anumite simboluri şi numere sunt văzute în societăţile secrete sau în logo-urile marilor companii.

Şi, mai e un lucru interesant: mâine (23 martie 2016) este Luna plină, acest eveniment astrologic fiind, de asemenea, foarte important pentru ocultişti, care cred că sacrificiile umane cele mai “bune” sunt în perioada Lunii pline.

Ce concluzie trag de aici? Că lumea, din păcate, este condusă din umbră de ocultiştii Illuminati, care s-au infiltrat şi în rândul autorităţilor. ATENŢIE! Vreau să fiu bine înţeles, pentru a nu se specula. O bună parte din autorităţile lumii sunt de bună credinţă şi îşi fac datoria cu brio faţă de proprii cetăţeni; însă, o parte din structurile oficiale ale statelor au fost infiltrate de ocultiştii Illuminati, iar aceştia din urmă, îi finanţează din umbră şi le permit teroriştilor islamişti să organizeze atentate sângeroase în lume. Scopul lor? De fapt, sunt mai multe scopuri: realizarea de sacrificii umane, sataniste; ţinerea cetăţenilor în teroare; limitarea libertăţilor oamenilor.

Mă cutremur la gândul că data viitoare când va avea o nouă Lună plină este exact data de 22 aprilie 2016… Sper că aceşti ocultişti să se potolească şi să nu facă nimic în acea zi în lume!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu