Remediu pentru eliminarea parazitilor intestinali

Remediu pentru eliminarea parazitilor intestinali

Aproape fiecare dintre noi poa­te fi purtatorul unui parazit care ii otraveste organismul, provocandu-i, prin scaderea imunitatii, diferite boli dermatologice, afectiuni ale tractului gastro-intestinal, urinar sau ale sistemului nervos. 

Pe langa manifestarile tipice care semnaleaza prezenta in organism a acestor intrusi nocivi (stare generala de rau, pierdere in greu­tate, greata, diaree, permanenta senzatie de foame), pot aparea si simptome mai grave care, la prima vedere, nu par a avea legatura cu parazitii (ameteli, insomnii, du­reri de cap, iritabilitate si uneori chiar tulburari men­tale). Pare de necrezut, dar toxinele eliminate de viermi pot duce la perturbarea sistemului imunitar, la boli me­tabolice si chiar cronice.

Pulberea din pelin face minuni in acest caz, mai ceva ca un medicament. Asadar, frunzele si semintele se usuca bine si se farami­tea­za. Peste una-doua lingurite de pulbere (200-300 mg) se toarna apa potabila, simpla, nefiarta. Se consuma du­pa preparatul din nuci verzi sau independent, pe sto­macul gol.

Schema de tratament. In prima zi, se consuma cel mult un varf de cutit de pulbere, amestecat intr-un sfert de pahar cu apa. In cea de-a doua zi - un sfert de lin­gurita, in a treia - o jumatate, si tot asa, marind doza. In a paisprezecea zi de tratament, trebuie sa ajungeti la o jumatate de lingura. Puteti bea solutia dintr-o data sau in doua-trei reprize pe zi, inainte de mesele principale. Aceasta doza se mentine consecutiv timp de sase zile, apoi se administreaza o jumatate de lingura pe sapta­mana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu