Ananasul actioneaza incredibil asupra organismului uman

Ananasul este fructul minune avand in vedere ca ajuta incredibil de mult in diete, facand ca grasimea de pe corp sa se retraga mult mai repede, dar ajuta si la starea generala de bine a organismului.
Ananasul este provenit din America de Sud si are o compozitie nutritiva unica ce actioneaza incredibil asupra organismului uman.
In primul rand, ananasul are in ciompozitia sa bromalina, care este o enzima digestiva ce azuta in procesarea proteinelor si a carbohidratilor, acestia din urma fiind deseori responsabili pentru cresterea in greutate.
Tot bromalina ajuta la tranzitul intestinal si la digestie, facand organismul sa elimine mult mai repede toxinele si grasimile, prin metabolism.
Poate in modul cel mai neasteptat, ananasul ajuta in tratarea sinuzitei, se pare. Are o cantitate ridicata de vitamina C, 100 de grame de Ananas oferind 100% din necesaru zilnic de Vitamina C organismului. Astfel, lupta puternic impotriva infectiilor sinusurilor.
Este important de stiut ca aceste proprietati ale ananasului scad daca fructul nu este consumat proaspat. Expunerea lui la caldura afecteaza felul in care este activa bromalina si vitamina C pe care o inmagazineaza.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu