Ghimbirul, folosit crud, fiert, prăjit, copt şi chiar şi sub formă de murătură, este cunoscut în special datorită gustului puternic aromat şi uşor picant. Asiaticii îl folosesc însă, încă din timpuri străvechi, nu doar ca aliment şi condiment, ci şi ca medicament.
Ghimbirul previne infarctul miocardic si alunga greata
01:02
beneficii, digestie, ghimbirul, informatii utile, Intareste sistemul imunitar, Previne infarctul, sanatate
No comments
Deosebit de prețuită în bucătăriile orientale din India, Malaezia,
Nepal, Bangladesh, China, Japonia şi Coreea, această rădăcină şi-a
căpătat un loc de cinste în medicina tradiţională încă din vremuri
străvechi, datorită proprietăţilor sale curative.
Ghimbirul, folosit crud, fiert, prăjit, copt şi chiar şi sub formă de murătură, este cunoscut în special datorită gustului puternic aromat şi uşor picant. Asiaticii îl folosesc însă, încă din timpuri străvechi, nu doar ca aliment şi condiment, ci şi ca medicament.
Ghimbirul, folosit crud, fiert, prăjit, copt şi chiar şi sub formă de murătură, este cunoscut în special datorită gustului puternic aromat şi uşor picant. Asiaticii îl folosesc însă, încă din timpuri străvechi, nu doar ca aliment şi condiment, ci şi ca medicament.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu