Nefilimii au ajutat pamantenii in dezvoltarea lor

O descoperire nemaipomenită a fost făcută, în cea mai veche carte din lume. Piri Reis dovedește că Nephilimii au ajutat pământenii în dezvoltarea lor. La început, a fost un mare continent. În timp, din cauza Potopului, a cutremurelor, a vulcanilor și a deplasării crustei terestre, s-au format continentele, așa cum sunt ele astăzi. Piri Reis a fost descoperită în anul 1929 și dă informații despre lume și viață, înainte de Potop, până în anul 300. Cartea prezintă o cartografie a Antarcticii, în perioada când nu era acoperită de gheață.
Harta este de o precizie științifică. Totul este corect calculat și prezentat, inclusiv insulele din acea zonă, latitudine, longitudine. Fără un ajutor exterior această hartă nu avea cum să fie realizată. Ea a fost scrisă în anul 1513.
Cartea descrie Pământul ca fiind rotund și mai mult, circumferința Pământului este calculată cu o eroare de numai 50 de kilometri. În carte se dă cu precizie distanța dintre Egipt și Peru.
Cum au fost posibile toate aceste informații, din moment ce nu existau avioane la acel moment? Piri Reis, autorul cărții, a fost un marinar de origine turcă. El devine stăpânul Mediteranei, datorită curajului său și a multor bătălii pe care le-a câștigat. Era corsarul cel mai curajos din Mediterană. Cartea are și o parte misterioasă. Piri Reis descrie faptul că, înainte să plece în călătoriile sale, Columb a fost la Vatican, unde a primit instrucțiuni cu privire la călătoria sa, spre America.
Vaticanul avea informații despre traseul pe care Columb urma să-l facă. Care a fost sursa informațiilor, în contextul în care, Columb este primul care a făcut această călătorie? Harta lui Piri Reis prezintă o insulă mare în mijlocul Atlanticului, insulă care azi a dispărut. În limba ebraică Nephilim înseamnă a cădea din cer. În ceea ce privește Biblia, vă readuc aminte un pasaj, care este elocvent în situația noastră. După moartea lui Abel, Eva îi mai dăruiește lui Adam un fiu, pe nume Seth. Acesta întruchipa binele, iar Cain, fratele său mai mare, întruchipa răul. Fii lui Seth, numiți fii cerului, se vor iubi cu fiicele lui Cain, cu toate că Seth se opune cu vehemență.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu