Concurs Ciucas 2015 pe www.bereciucas.ro

Concurs Ciucas 2015 pe www.bereciucas.ro
Ești aici ca să descoperi legile după care se face berea favorită a naturii.
Malţul rumenit, hameiul aromat și apa curată sunt ingredientele esenţiale care se combină în proporţii bine stabilite și, cu răbdare, dau naștere berii Ciucaș.
Între 15 august și 30 octombrie, ţi-am pregătit un concurs cu premii in bani si bere.
Până atunci, relaxează-te și nu uita să păstrezi capacele produselor participante. Codurile de sub capace îţi pot aduce 3.000 de lei/zi, dacă le înregistrezi online sau prin SMS începând cu 15 august. În plus, poţi câștiga instant una dintre cele 2 milioane de beri făcute după legile naturii. Salutări din Poiană!
Participa la concurs

14 comentarii:

  1. Pana acum capacele de bere,cheitele dozelor specificau clar castigul,acum v-ati smecherit cu sms-ul,nu toti consumatorii de bere ciucas au telefoane si conexiune la internet.Sa fie ca inainte castigator sau necastigator.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde dracu tre' sa bagam codul de sub capac ?

    RăspundețiȘtergere
  4. la fiecare cod iti cere datele personale...

    RăspundețiȘtergere
  5. la fiecare cod iti cere datele personale...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua! Am o nelămurire: după introducerea codului de pe capac sau cheiță, prin e-mail pe www.bereciucas.ro, după completarea datelor se dă mesaj că acest cod nu este câștigător! E valabil pentru premiul zilnic? El participă mai departe pentru o extragere finală? Dacă, da, trebuie spus acest lucru! Nu e explicit! Chestia cu copacul... poate fi derutantă! Trebuia spus: ”azi nu ai câștigat, dar mergi în finală”, dacă există așa ceva! Recunosc, sunt prima dată la acest concurs! Dacă răspundeți spre edificare, vă mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua! Am o nelămurire: după introducerea codului de pe capac sau cheiță, prin e-mail pe www.bereciucas.ro, după completarea datelor se dă mesaj că acest cod nu este câștigător! E valabil pentru premiul zilnic? El participă mai departe pentru o extragere finală? Dacă, da, trebuie spus acest lucru! Nu e explicit! Chestia cu copacul... poate fi derutantă! Trebuia spus: ”azi nu ai câștigat, dar mergi în finală”, dacă există așa ceva! Recunosc, sunt prima dată la acest concurs! Dacă răspundeți spre edificare, vă mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana atunci poți trimite codul prin sms. UNDE? LA CE NUMAR???

    RăspundețiȘtergere
  9. Am un capac pe care scrie doza de unde o iau pe bere?Caut pe net si nu imi da magazinele participante....

    RăspundețiȘtergere
  10. Am un capac pe care scrie doza de unde o iau pe bere?Caut pe net si nu imi da magazinele participante....

    RăspundețiȘtergere
  11. Am doua capace pe care scrie "Doza". Unde le pot schimba caci smecherii nu dau pe nicaieri pe net magazinele participante? Iar ca sa sun cu "tarif normal" si sa stau la taclale cu cel de la capatul firului nu imi convine (pana ma intreaba daca am peste 18 ani, unde locuiesc si toate alea au trecut doua minute de "tarif normal")...

    RăspundețiȘtergere
  12. Am doua capace pe care scrie "Doza". Unde le pot schimba caci smecherii nu dau pe nicaieri pe net magazinele participante? Iar ca sa sun cu "tarif normal" si sa stau la taclale cu cel de la capatul firului nu imi convine (pana ma intreaba daca am peste 18 ani, unde locuiesc si toate alea au trecut doua minute de "tarif normal")...

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut.
    Daca avea-ti vreunu din cei care comentati pe aici, curiozitatea de a accesa siteul http://www.bereciucas.ro , gasea-ti:
    1) Locul unde introduceti codurile (si anume, aici: http://www.bereciucas.ro/participa-la-promotie/inscrie-un-cod )
    2) Centrele de premiere: http://www.bereciucas.ro/participa-la-promotie/centre-de-premiere

    ... Dar, deeee... Unde cap nu e, ne merita, soarta!

    RăspundețiȘtergere