Consumul de afine este recomandat pentru pacientii cu cancer

Aceste mici cadouri exotice ale naturii sunt extrem de utile, datorita proprietatilor sale puternice antioxidante si multivitaminelor continute. Ele reduc nivelul de colesterol in sange, reducand riscul de boli de inima si diabet.

Afinele imbunatateste in acelasi timp controlul glucozei si sensibilitatea la insulina si reduce riscul de boli de inima si diabet. Dar asta nu e tot:
Afinele actioneaza ca un antibiotic – substantele pe care le contin blocheaza dezvoltarea bacteriilor si atenueaza astfel, infectiile.
Afinele ca un instrument pentru sanatate si tinerete – acestea contin vitamina C si E, seleniu, zinc, cupru si fosfor, care sunt componente cheie pentru a ramane tineri si sanatosi mai mult timp.
Afinele ajuta la reducerea depozitelor de grasime la nivelul abdomenului.
Afinele mentine inima sanatoasa – concentratia mare de fibre si antioxidanti ajuta la reglarea colesterolului rau, ceea ce le face un aliment ideal pentru o inima sanatoasa.
Afinele lupta impotriva constipatiei – o mana de afine in fiecare dimineata la micul dejun imbunatateste functia stomacului.
Continutul ridicat de fibre si vitamine, sodiu, cupru si fructoza imbunatateste digestia si va face sa va simtiti proaspeti pe tot parcursul zilei.
Afinele lupta impotriva cancerului – consumul de afine este recomandat pentru pacientii cu cancer, din cauza continutului lor total de substante nutritive si antioxidanti care pot preveni aparitia lui sau actioneaza pentru a bloca celulele canceroase.
Toate aceste calitati ale afinelor poate sa va ofere sanatate si tinerete. Deci nu le subestimati. Puterea lor este cu adevarat miraculoasa si poate tine cu siguranta bolile departe de dvs.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu