Orase misterioase ascunse in Antarctica, Capitala fiind Shambala

Antarctica privită din satelit prezintă curenți oceanici uriași. În jurul oceanului înghețat se produc turbulențe, pe zone cuprinse între 10 și 150 de kilometri. Acestea au influențe asupra climei planetei.
În anul 1968, SUA au pierdut în regiunea Thule, Antarctica, o bombă nucleară, pe care nu au mai găsit-o niciodată. În această zonă, SUA au o bază militară unde se pot realiza peste 2600 de zboruri militare și internaționale într-un an.
Tot aici, SUA au construit Globecom Tower, un radio automat, cu o înălțime de 378 de metri. Tot în Thule, americanii au construit în calota glaciară Camp Century, un laborator științific, alimentat cu energie nucleară.
Cercetătorii au descoperit sub calota glaciară, urme de forme de viață, de acum 100000 de ani. Tot aici au fost descoperite epave de OZN-uri, cadavre ale extratereștrilor, orașe necunoscute, nepământene. Exploziile nucleare făcute în Antarctica au avut, oficial, explicația că se forează calota glaciară pentru a se verifica rezervele de petrol din zonă.
Neoficial, bombardarea calotei a avut drept scop pătrunderea în adâncimea calotei, acolo unde aceste orașe necunoscute erau construite. Prin bombardare s-a încercat forțarea intrării în aceste orașe, care erau blocate de forțe necunoscute. Vorbim despre existența unui sistem buclier, o buclă, care face ca intrarea în orașe extraterestre să fie invizibilă și să nu permită intrarea în profunzime.
Se spune că operațiunea High Jump, din anul 1929, condusă de amiralul Byrd, a avut ca obiectiv un atac armat îndreptat împotriva extratereștrilor. Operațiunea a fost o pierdere uriașă pentru SUA. Au murit peste 5000 de militari, 13 vapoare s-au scufundat.
Această zonă a Antarcticii a fost un miraj și pentru naziști, care în anul 1938, au construit o bază militară. Teoria budistă susține că în interiorul calotei glaciare trăiește o super rasă de femei și bărbați care, din când în când, vin la suprafață pentru a monitoriza omenirea.
Această lume are milioane de locuitori și mai multe orașe, capitala fiind la Shambala. Se spune că, preoții tibetani și Dalai Lama sunt în legătură cu această civilizație misterioasă. Ramayana, un celebru text indian, descrie sosirea unui avatar, Rama, care este emisarul acestei civilizații și călătorește într-un car de foc.
Conform credinței antice indiene există o rasă subterană de șerpi, numită Nagas, care a purtat războaie cu civilizația din Shambala. Nagas sunt locuitorii tenebrelor, foarte avansați din punct de vedere al tehnologiei. În anul 2010, un avion DC-8, aparținând NASA, dotat cu radar laser, care putea penetra în calota glaciară, a demonstrat că există viață în profunzimea calotei. Este vorba despre o lume dinamică și complexă.
Avionul a survolat, timp de șase săptămâni Antarctica, de la o înălțime de 1500 de picioare. Specialiștii au putut observa ceea ce se întâmplă în interiorul calotei glaciare. Calota glaciară are o suprafață mai mare decât cea a Europei. În interior există vulcani, lacuri, munți.
Dacă gheața s-ar topi, nivelul mărilor și al oceanelor lumii ar crește cu zeci de metri. Antarctica ascunde mistere extraordinare, în interior existând structuri și artefacte necunoscute omenirii. Cărei civilizații aparțin toate acestea?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu