Tara de dincolo de Poli - Agartha

NASA a trimis un avion DC-2, în Antarctica, echipat cu un radar-laser, care poate pătrunde prin calota glaciară. Șase săptămâni, avionul a survolat zona, la câteva sute de metri, deasupra calotei de gheață. Acest lucru a făcut posibil ca oamenii de știință să poară să observe ceea ce se găsește sub calotă.
Calota de gheață ocupă o suprafață mai mare decât suprafața Europei. Dacă ea s-ar topi, specialiștii spun că apa din mări și oceane ar crește cu câțiva zeci de metri. Sub gheață se află munți, vulcani, văi și lacuri. Există zone în care gheața are o grosime de 3 kilometri. O primă observație se referă la faptul că sub gheață sunt foarte multe lacuri. Cercetătorii au localizat și un vulcan, care a erupt ultima dată, acum 2300 de ani.
Această descoperire a readus în discuție problema legată de stabilitatea calotei. Ce se întâmplă în cazul în care vulcanul va erupe? Poate fi afectată planeta noastră? Sub calota de gheață sunt rezerve mari de petrol, aur și diamant. Specialiștii spun că sub calotă se ascund artefacte ale unei lumi necunoscute. Tibetanii susțin că sub calotă este o altă lume, numită Agartha.
În anul 1946, SUA a demarat un proiect numit High Jump, care îl avea coordonator pe colonelul Byrd. Scopul oficial al proiectului a fost de a studia calota glaciară. Neoficial, proiectul avea drept scop descoperirea unei zone, considerată ca fiind ocupată de extratereștrii. Proiectul a fost stopat după câteva luni, pentru că toți participanții la acest proiect au pierit într-un tragic accident de avion. În timp ce se îndreptat spre Antarctica, avionul s-a lovit de vârful unui munte. Aceasta a fost versiunea oficialităților.
Mai târziu, a fost o altă încercare de a relua proiectul. De data aceasta, s-a considerat că un submarin ar fi mai eficient.
Submarinul Sennet a dispărut în mod misterios. Oficialitățile au dat o variantă, prin care acest submarin a intrat în coliziune cu un ghețar. În religia buddhistă există credința că în această zonă există o rasă de super-bărbați și super-femei, care din când în când, vin la suprafață, ei trăind în interiorul calotei, ca să observe dezvoltarea rasei umane.
Capitala se numește Shambala, iar locuitorii sunt câteva milioane. Tibetanii numesc acest popor Agartha, sunt foarte dezvoltați și spun că Dalai Lama se află în legătură cu el.
Edgar Alan Poe vorbește în scrierile sale despre un sfinx care domină calota glaciară și care știe multe secrete.
Anglia, China, Australia, SUA și Germania au pus bazele unui proiect gigant în vederea studierii calotei glaciare și descoperirii secretelor care se ascund sub calotă. Proiectul se focalizează pe muntele Gamburtsey, care se află în înconjurat de gheață, a cărei înălțime este mai mare de 4 kilometri.
Acest munte este la fel de înalt ca și munții Alpi. Are o lungime de 800 de kilometri și o lățime de 400 de kilometri. Văile sunt profunde, au o adâncime de 1000 de metrii sub nivelul mării. Specialiștii vorbesc despre o istorie etonantă care este îngropată în calota glaciară. Marie Byrd este zona din Antarctica, care nu a fost revendicată de nicio țară, dar foarte bogată în resurse de petrol și diamant. Cutremure foarte puternice se produc în această zonă. Seismologii spun că media acestora este de trei cutremure puternice pe zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu