Tesla a fost geniul care comunica cu extraterestrii

Indiscutabil, Tesla a fost un geniu. Multe din documentele care au fost găsite în laboratorul său, după moartea sa, au fost confiscate de FBI și ținute secret, departe de ochii curioșilor.
Ulterior, s-a dovedit că invențiile pe care și le-au însușit alți cercetători și pentru care au primit premiul Nobel, se găseau ca prototip în documentele din laboratorul său.
Începând cu anul 1896, el era convins că poate comunica prin semnale radio cu civilizații extraterestre.
În anul 1899, în timp ce se afla în laboratorul său din Colorado Spring, a recepționat mai multe semnale radio cosmice, pe care le-a considerat ca fiind transmise de civilizații extraterestre.
Tesla nu este singurul om de știință care a fost convins că a primit mesaje codificate de la alte civilizații. Marconi, cel care a intrat în istorie ca fiind inventatorul radioului, cu toate că Tesla îl brevetase cu câțiva ani, înaintea sa, a declarat că și el a recepționat mesaje care proveneau din spațiu.
În anul 1937, Tesla a declarat că a lucrat mult timp la un aparat care putea trimite mesaje interstelare, prin semnale radio. El a susținut că a primit mesaje codificate de la extratereștrii, situație care a fost confirmată și de alți cercetători, după anul 1970.
După întâmplarea cu Marconi, care îi furase invenția privind radioul, în anul 1934, Marconi recunoaște acest lucru și își cere scuze public, Tesla se retrage în laboratorul său, nu mai face publice studiile și invențiile pe care le gândise, de teamă că îi vor fi furate.
Cel mai mare mister din jurul lui Tesla este cel legat de Tunguska.
Coincidență sau nu, în aprilie 1908, Tesla declară unui ziarist că a inventat un emițător care prin undele pe care le trimite, poate genera o explozie uriașă, la mare distanță.
Tesla a recunoscut că efectele sunt catastrofale pentru omenire. Două luni mai târziu, are loc catastrofa din Tunguska. Coincidență, sau nu?
Conform teoriilor sale, lume este un condensator natural, un fel de diapazon, care poate trimite unde electrice produse de un emițător central.
Ideea era de a trimite unde electrice în jurul planetei, pe care urma să le capteze, iar.
El este geniul care a creat artificial un fulger de peste 50 de metri înălțime. Experimentul a distrus laboratorul în care lucra, dar și casele vecinilor.
Tesla gândește un proiect mondial prin care toată omenirea să aibă electricitate. Proiectul era simplu. O tijă înfiptă în pământ și legată la un transformator. Proiectul era grandios. Energie electrică gratuită pentru toată omenirea.
Omul de afaceri american, Astor Morgan, s-a oferit să îi sponsorizeze proiectul. Conform calculelor lui Tesla, emițătorul putea furniza 100 miliarde de Wați, care corespunde la 10 megatone de TNT, adică, exact puterea exploziei din Tunguska.
În mâinile lui Tesla se afla o armă redutabilă, mai puternică decât cea atomică.
Sponsorul său, Morgan, înțelege amploarea și importanța proiectului, dar și pericolul la care era expusă planeta.
Afacerile sunt afaceri, a spus Morgan. Cum să dăm electricitate gratuit omenirii? Morgan se retrage din acest proiect.
Tesla devenise fanatic în susținerea proiectului său. Deprimat, înrăit de societatea în care trăia și care nu-l susținea, Tesla se retrage în cercetare, încercând de unul singur să finalizeze proiectul.
Explozia misterioasă a vasului francez Iena, în anul 1907, în largul oceanului, a fost pusă pe seama acestui experiment, care devenise terifiant.
Întrebat dacă are legătură cu această tragedie, Tesla a tăcut.
De ce a ales Tesla, Siberia, ca loc pentru a testa experimentul?
În anul 1908, cercetătorul Roberts Peary pleca într-o expediție la Polul Nord. Toată lumea științifică avea ochii ațintiți asupra lui Peary, care avea susținerea autorităților americane, nu numai financiar.
Tesla uitat de lume, de sponsori, a declanșat experimentul în Tunguska, pe de o parte, pentru a compromite expediția, pe de altă parte, pentru a-și demonstra valoarea științifică.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu